Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Victoria's Secret Hajuvesi & Naisten tuoksut

Victoria’s Secretin perusti Roy Raymond vuonna 1977 vaimonsa Gayen avustuksella. Ennen oman kauppansa perustamista Roy oli aina hieman häpeissään ostaessaan vaimolleen alusvaatteita tavarataloissa. Victoria’s Secretin suosio kasvoi 1980-luvulla, ja se tunnettiin burlesquemaisista erottuvista alusvaatteista, jonkalaisia ei löytynyt tavallisista kaupoista. Ensimmäinen kauppa avattiin kauppakeskukseen ja ideana oli tehdä kaupasta viihtyisä ja luokseen kutsuva.

Victoria’s Secretillä on laaja valikoima, jossa on alusasuja, uniasuja, uima-asuja, urheiluasuja ja kauneudenhoitotuotteita kuten vartalovoiteita, vartalosuihkeita, vartalonpuhdistusaineita ja parfyymejä. Parfyymivalikoimassa on yli 200 naisten hajuvettä, ja erilaisia vaihtoehtoja löytyy kevyistä ja raikkaista tummiin ja vietteleviin. Yksi suosittu tuote ovat vartalosuihkeet, joista pitävät sekä naiset että miehet (tietysti heidän naistensa käyttäminä). Eniten myydyt parfyymit ovat Bombshell (2010), joka on kukkainen ja hedelmäinen tuoksu sekä Sexy Little Things Noir (2008), joka on toinen kukkainen leikkisän viettelevä tuoksu.

Ensimmäisen näytöksen järjestämisen jälkeen vuonna 1995 Victoria’s Secret on pitänyt

muotinäytöksen joka vuosi. Vuonna 2014 näytöksellä kerättiin 2,2 miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen. Tunnetuimpia VS-enkeleitä ovat Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge ja Martha Hunt. VS-enkeleiden lisäksi on myös muutamaksi vuodeksi kerrallaan palkattavia malleja, joita ovat olleet mm. Miranda Kerr ja Rachel Hilburt.
Näytä Lisää