Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Viktor & Rolf Hajuvesi & Naisten tuoksut

Viktor & Rolf on hollantilainen Amsterdamissa toimiva muotitalo. Muotitalon pääsuunnittelijat ovat vuonna 1969 syntyneet Viktor Horsting ja Rolf Snoeren. He aloittivat muotiuransa yhdessä opiskellessaan Artezin Academy of Art & Design Arnhem -koulussa. Horsting ja Snoeren tajusivat pian, että olivat täydellinen tiimi, ja vuonna 1993 he voittivat design-palkinnon heidän yhteisluomuksistaan. Palkinto rohkaisi heidät muuttamaan Pariisiin ja omistamaan elämänsä muodille ja taiteelle. Ensin he suunnittelivat vain couture-asuja naisille. Useimmat heidän projekteistaan ja näytöksistään olivat enemmän taidetta kuin käytettävien vaatteiden tekemistä. Esimerkiksi heidän ensimmäisen parfyyminsä oli nimeltään Le Parfum (1996), mutta siinä ei ollut mitään tuoksua. Sen kalliin näköinen pullo oli täytetty vedellä ja sitä oli mahdotonta avata.

Vuoden 2000 aikoihin Viktor & Rolf päättivät alkaa laajentaa brändiään. He lopettivat couture-linjansa ja alkoivat keskittyä naisten ready-to-wear kokoelmiin. Miesten vaatteisiin laajennettiin muutamaa vuotta myöhemmin. Samoihin aikoihin he julkaisivat myös ensimmäisen ja luultavasti suosituimman parfyyminsä tähän mennessä nimeltään Flowerbomb (2004). Parfyymi on käsikranaatin muotoisessa pullossa, ja sen julkaisu huomioitiin laajalti. Siinä on sekoitus kukkaissävyjä, raikkaita sekä makeita tuoksuja. Vaikka nimestä voisi päätellä toisin, tuoksu ei ole pelkästään kukkaissävyinen. Tuoksussa on toki paljon kukkia kuten jasmiinia, ruusua, freesiaa sekä orkideaa. Tuoksu sekoittaa kuplivaa bergamottia ja raikasta teetä sekä patsulia kukkien kanssa. Tuloksena on erittäin makea, lämmin ja feminiininen tuoksu, joka on hurmannut miljoonia ihmisiä julkaisunsa jälkeen. Viktor & Rolf eivät halunneet heittää pois hyvää tuoksua, joten he päättivät julkaista siitä uusia versioita. Tuoksusta julkaistiin versioita kuten Flowerbomb Extreme (2007), Flowerbomb Fairy Tale (2013) ja Flowerbomb Fireworks (2015).

Vasta vuonna 2014 julkaistiin uusi tuoksu nimeltään Bonbon. Se on makea tuoksu, joka on söpössä karamellin muotoisessa pullossa. Sen tuoksu on raikas ja siinä on gourmet-sävyjä kuten karamellia, mandariinia, appelsiinia ja persikkaa puisella pohjalla. Viktor & Rolf ovat nauttineet menestyksestään ja julkaisevat uusia kokoelmia vuosittain. Viime vuosina kaksikko on alkanut myös suunnitella taas couture-vaatteita. Emme malta odottaa, mitä he keksivät seuraavaksi!
Näytä Lisää