Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Yardley Hajuvesi & Naisten tuoksut

Yardley of London on ollut olemassa jo yli 200 vuotta. Se valmistaa brittiläisiä parfyymejä, hygieniatuotteita sekä kosmetiikkaa. Nimi on peräisin William Yardleyltä, joka osti yhtiön sen perustajan Samuel Cleaverin lapsilta, kun yhtiö meni konkurssiin. 1800-luvun puoliväliin mennessä yhtiö myi paljon eri tuotteita kuten parfyymejä, hygieniatuotteita, hiuspohjia, saippuoita ja puutereita. Yksi heidän ensimmäisistä saippuoistaan, Old Brown Windsor, esiteltiin vuoden 1851 suuressa ”The Great Exhibition” -näyttelyssä Crystal Palacessa. Yhtiön menestyi hyvin, ja ensimmäinen iso kauppa avattiin Lontoon Bond Streetille vuonna 1910.

Brändin yleiskuvaa ja logoa muutettiin muutaman kerran ja pian Yardleystä tuli suosittu merkki, jota pidettiin luotettavana ja asiantuntevana. Vuonna 1967 Yardley valitsi brittiläisen Twiggyn mainostamaan heidän tuotteitaan. Merkki oli menestyksekäs ja Yardleystä tuli 60-luvun brittiläisen nuorisotyylin ja -kulttuurin symboli.

Yardleyn suosituin tuoksu on Lavender, joka suunnattiin alun perin etenkin eteläenglantilaisille. Useimmissa merkin tuoksuissa on laventelipohja, mutta niissä on myös kukkaistuoksuja kuten pionia ja liljaa. Yardleyn Lavender-tuoksu julkaistiin Englannissa vuonna 1873 ja Amerikassa 7 vuotta myöhemmin.

Nykyään Yardleyn naisten tuoksuvalikoimissa on sekä nimikkotuoksuja (Polaire, Daisy, Jade ja Diamond) sekä klassikkotuoksuja (Lavender, English Rose, Lily of the Valley, April Violets). English Lavender -tuoksu on ajaton klassikko. Se n ainutlaatuinen sekoitus bergamottia ja santelipuuta, joiden lomassa on myös laventelin makea ja rentouttava sävy. Diamond-tuoksussa on kielon ja ruusun sointuja, ja tuoksua makeuttamassa on päärynää sekä hunajaa.
Näytä Lisää