Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Young & Gifted Hajuvesi & Naisten tuoksut

Brittiläinen Young & Gifted -brändi alkoi tehdä äskettäin yhteistyötä tanssijan ja kauneusgurun Danielle Peazerin kanssa, ja heidän yhteistyönsä hedelmä on meikki- ja tuoksusarja, jonka teemoja ovat rakkaus, rauha ja onnellisuus.

Danielle Preazer kehitti 3 tuoksun sarjan projektilleen Young & Giftedin kanssa. Daniellen tavoite oli luoda 3 miellyttävää tuoksua, joihin hän sai inspiraation tatuointiensa symbolien kuvastamista aiheista: Rakkaus, Rauha ja Onnellisuus.

Love (2016) -tuoksu sopii täydellisesti iltakäyttöön. Siinä on sitruksen vietteleviä nuotteja ja kukkainen sydäntuoksu. Pohjatuoksussa on lämmintä vaniljaa, setriä, patsulia ja meripihkaa. Sama sitruksinen alkunuotti on myös raikkaammassa Happiness (2016)-tuoksussa. Happinesissä on lisäksi hedelmäisiä persikan ja aprikoosin nuotteja. Tuoksun vahvin osa ovat kukkainen sointu, joka rakentuu pionista, jasmiinista, freesiasta ja magnoliasta. Peace (2016) on kukkainen ja puinen tuoksu, joka heijastaa Love & Happinessin elementtejä. Siinä on lisäksi ruusun, aamukasteen ja kielon pehmeitä nuotteja. Tuoksussa on myös aromaattisen vaaleanpunaisen pippurin ja inkiväärin nuotteja. Pohjatuoksussa on meripihkaa, santelipuuta ja setriä. Se on täydellinen päivittäinen tuoksu jokaisen kiireisen modernin naisen elämään.

Kaikki Young & Giftedin Danielle Peazer -kokoelman tuoksut ovat saatavilla erillisinä ja kolmen kappaleen setteinä. Kokoelman tuoksuja voi yhdistellä mielensä mukaan ja luoda oman ainutlaatuisen tuoksunsa. Tekniikkaa kutsutaan nimellä ”fragrance fuse”, ja kokoelman tuoksut sopivat siihen hyvin.
Näytä Lisää