Monen Tuotteen Alennus €1
Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita
Paketin Seuranta Mahdollista Bringillä

Parfyymi Klikkaus -kanta-asiakaspisteet

Parfyymi Klikkausillä on nyt kaikille asiakkaille avoin kanta-asiakasohjelma.

Kuinka aloitan kanta-asiakaspisteiden keräämisen?

Jokaisen www.parfyymi-klikkaus.fi-sivustolla käyttämäsi punnan (1 €) arvo on 1 kanta-asiakaspiste. Tämä vastaa 0,01 € alennusta seuraavasta ostoksestasi. Ansaitut kanta-asiakaspisteet lisätään tilillesi, kun maksu on suoritettu. Kanta-asiakaspisteiden ansaitsemiseen vaaditaan tili. Saat jokaisesta ostoksesta lisää kanta-asiakaspisteitä, jotka voit säästää myöhemmäksi tai käyttää milloin tahansa. Mitä enemmän pisteitä säästät, sitä suuremman alennuksen saat seuraavasta tilauksesta.

Kuinka lunastan kanta-asiakaspisteet?

Pisteet voidaan lunastaa tilausta tehdessä ja ne voidaan käyttää minkä tahansa sivustolta löytyvän tuotteen hankintaan. Koska 500 pisteen arvo on 5 €, rahaa alkaa säästyä hetkessä.

Miten tarkastan säästämieni pisteitten määrän?

Kirjaudu vain tilillesi, jolla voit tarkastella edellisiä tilauksia ja säästämiesi pisteiden lukumäärän.
Parfyymi Klikkaus -ostoksistasi ansaitsemiesi peruspisteiden lisäksi löydät sivustoltamme ajoittain bonustarjouksia, jolloin saat tiettyjen tuotteiden hankkimisesta kaksin- tai jopa kolminkertaisen määrän pisteitä.
Rekisteröidy vastaanottaaksesi uutiskirjeemme
Alennusilmoituksia
Kauneusvinkkejä
Alennuskoodeja
Moni-Tuote Alennus

Aina kun käyt ostoksilla Parfyymi Klikkausen sivuilla, saat €1 alennuksen jokaisesta tuotteesta jonka lisäät tilaukseesi ensimmäisen tuotteen jälkeen!

Saat alennuksen vaikka ostaisit kaksi eri tuotetta, eikä ole ylimmäis rajaa paljonko voit saada alennusta ostoksestasi. Se tarkoittaa että voit säästää paljon isoissa ostoksissa.

Esimerkiksi, 10 tuotteen ostos antsaitsee sinulle €9 alennusken ja sen voi käyttää yhdessä muitten alunnuksien kanssa. Huomaa että sinun täytyy ostaa tuotteet samanaikaisesti, jotta saisit kyseisen alennuksen.