Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Käyttöehdot

(1) Johdanto

Parfyymi-Klikkaus.fi-sivuston käyttösi on näiden käyttöehtojen alaista: hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Älä käytä sivustoa, jos et hyväksy näiden käyttöehtojen mitä tahansa osaa.

(2) Aineettoman omaisuuden oikeudet

Ellei muutoin mainita, me tai lisensoijamme omistavat sivuston aineettoman omaisuuden oikeudet sekä sivustolla olevan materiaalin. Alla olevan lisenssin mukaisesti varaamme oikeudet kaikkeen aineettomaan omaisuuteen.

(3) Sivuston käyttölupa

Saat tarkastella, ladata vain välimuistiin liittyviin tarkoituksiin sekä tulostaa sivuston sivuja edellyttäen, että:

(a) et julkaise uudelleen (esimerkiksi muilla verkkosivustoilla) Parfyymi-Klikkaus.fi-sivuston materiaalia tai jäljennä tai tallenna tämän sivuston materiaalia mihinkään julkiseen tai yksityiseen sähköiseen hakujärjestelmään,

(b) et jäljennä, toisinna, kopioi, myy, jälleenmyy, vieraile tai muutoin hyväksikäytä sivustoamme tai sivustollamme olevaa materiaalia kaupallisiin tarkoituksiin ilman nimenomaista kirjallista hyväksyntää,

(c) et muokkaa tai muutoin muuntele mitään sivustolla olevaa materiaalia.

(4) Vastuun rajoitus

Tällä sivustolla olevat tiedot tarjotaan maksutta ja hyväksyt, että olisi kohtuutonta pitää meitä vastuussa tästä sivustosta tai tällä sivustolla tarjotuista tiedoista.

Vaikka pyrimme varmistamaan, että sivustolla olevat tiedot ovat oikeita, emme takaa tietojen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä emmekä sitoudu takaamaan, että sivusto pysyy käytettävissä tai että sivustolla oleva materiaali pidetään ajan tasalla.

Suurimmassa sovellettavan lain sallimassa laajuudessa poissuljemme kaikki väitteet, takuut ja ehdot (mukaan lukien rajoituksetta lakisääteiset ehdot riittävästä laadusta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen sekä kohtuullisen huolellisuuden ja taidon käytöstä).

Vastuumme on rajoitettu ja poissuljettu suurimmassa sovellettavan lain sallimassa laajuudessa. Emme ole vastuussa mistään näistä käyttöehdoista johtuvista tai verkkosivustoomme liittyvistä välittömistä, välillisistä tai seuraamuksellisista menetyksistä tai vahingoista, riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen, sopimuksen ulkopuoliseen korvausvastuuseen tai muuhun perusteeseen, mukaan lukien rajoituksetta mikä tahansa voiton, sopimusten, liiketoimintojen, liikearvon, tietojen, ansioiden, tulojen tai odotettujen säästöjen menetys.

Näiden käyttöehtojen mikään osa ei rajoita tai sulje pois vastuutamme petoksista, huolimattomuudestamme aiheutuvista kuolemantapauksista tai henkilövahingoista tai muusta vastuusta, jota ei sovellettavan lain nojalla voida poissulkea.

(5) Muutokset

Saatamme muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Tarkista tämä sivu säännöllisesti varmistaaksesi, että olet tietoinen kulloinkin käytössä olevasta versiosta.

(6) Koko sopimus

Nämä käyttöehdot sekä tietosuojakäytäntö muodostavat sivuston käyttöön liittyvän täyden sopimuksen sinun ja meidän välillämme ja se korvaa kaikki aikaisemmat sivuston käyttöösi littyvät sopimukset.

(7) Sovellettava laki ja lainkäyttöalue

Tämä ilmoitus on Alankomaat lain alainen ja kaikki tähän ilmoitukseen liittyvät kiistat ratkaistaan yksinomaan Alankomaat oikeusistuinten tuomiovallan mukaisesti.

(8) Yhteystietomme

Yrityksemme koko nimi on Perfume Click Europe BV ja osoitteemme on Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Alankomaat. Yrityksemme rekisterinumero on 81680155.

(9) Tuotteiden kuvat

Pyrimme varmistamaan, että tuotteiden kuvat ovat tarkkoja, mutta kaikki kuvat tarjotaan vain esimerkinomaisesti. Joskus tuotteen pakkaus saattaa muuttua kuvan ottamisen jälkeen tai kuva saattaa esittää saman tuotteen eri kokoa. Lue tuotekuvaukset huolellisesti varmistaaksesi, että tilaat oikean tuotteen.

Palautukset

Toivomme, että olet täysin tyytyväinen hankintaasi ja pyrimme ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Jos kuitenkin olet millään tavoin tyytymätön tuotteeseesi, vaihdamme tuotteen, tarjoamme hyvityksen tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan välittömästi.

Palautuksiin liittyvät ehdot

 1. Asiakkaille on oikeus palauttaa tilaus 28 päivän kuluessa ostoksen tekemisestä. Kun asiakas käyttää oikeuttaan peruuttaa tilaus sen käsittelyn jälkeen, vain tuotteen hinta hyvitetään asiakkaan palautettua ostamansa tuotteet, sillä Parfyymi-Klikkaus.fi ei hyvitä postikuluja.
 2. Pyydämme, että tuotteet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissaan.
 3. Kaikki palauteut tuotteet hyvitetään tai vaihdetaan edellyttäen, että niitä ei ole käytetty ja että ne eivät ole vahingoittuneet. Postikulut hyvitetään vain, jos vastaanotetut tuotteet eivät vastaa tilattuja tai jos ne olivat virheellisiä tai vahingoittuneita lähetyksen saapuessa. Korvauspyyntöjen tueksi vaaditaan todisteita.
 4. Kaikkien palautettavien tuotteiden on saavuttava perille 28 päivän kuluessa ostoksesta, jotta ne voidaan hyvittää tai vaihtaa. Mikäli tuotteet vahingoittuvat palautettaessa,koska niitä ei oltu paketoitu riittävän hyvin, vain osittainen hyvitys on mahdollinen Parfyymi-Klikkaus.fi-palvelun harkinnan mukaisesti.
 5. Jos tilaus ei ole saapunut perille, tästä on ilmoitettava meille 28 päivän kuluessa tilauksen lähettämisestä, jotta voimme tutkia asiaa. Mikäli 28 päivää on jo kulunut, emme voi hyväksyä korvauspyyntöä.
 6. Siinä harvinaisessa tapauksessa, että asiakkaalle toimitetaan väärä tuote, Parfyymi-Klikkaus.fi lähettää asiakkaalle oikean tuotteen ja hyvittää postikulut saatuaan virheellisen tuotteen takaisin.
 7. Mikäli asiakas ei nouda tuotetta kuriirin keräyspisteestä ja se lähetetään takaisin meille, on meidän perittävä siitä 20€ palautusmaksun. Tuote pitää tilata uudelleen, jos asiakas haluaa tuotteen palautuksen jälkeen.
 8. os tilauksesi oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen ja palautat tuotteet Perfume Click Europe BV:stä riippumattomista syistä, olet silti velvollinen maksamaan alkuperäiset toimituskulut eli 5,95€.
 9. "Epätäydellisinä" myytäviä tuotteita ei voi palauttaa, elleivät ne ole kuvauksen mukaisia.
 10. Palautusosoitteemme on: c/o Bring Cargo BV, Griendwerkersstraat 10, 3334 KB, Zwijndrecht, Netherlands.

Lahjakorttien käyttöehdot

 1. Lahjakorteilla voidaan maksaa vain Parfyymi Klikkaus -sivustolla (www.parfyymi-klikkaus.fi) olevia tuotteita.
 2. Lahjakortteja tulee käsitellä kuin käteistä. Kadonneita tai varastettuja lahjakortteja ei korvata.
 3. Tätä lahjakorttia ei voida vaihtaa rahaksi eikä sitä voi palauttaa tai siirtää toiselle henkilölle.
 4. Tällä lahjakortilla voidaan maksaa mikä tahansa tuote, jonka hinta on yhtä suuri tai alhaisempi kuin lahjakortin arvo. Mikäli ostoksen hinta ylittää lahjakortin arvon, ostoksen suorittamiseksi vaaditaan maksu. Jäljellä oleva summa voidaan käyttää useisiin ostoksiin.
 5. Lahjakortissa on ainutlaatuinen koodi. Älä paljasta tätä koodia kenellekään, sillä koodien väärinkäyttö on ostajan vastuulla.
 6. Lahjakorttien koodit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä lukien.
 7. Lahjakorttien koodien arvot voidaan tarkistaa syöttämällä koodi www.parfyymi-klikkaus.fi-sivustolla ostosta tehtäessä.
 8. Varaamme oikeuden muuttaa käyttöehtoja milloin tahansa.

Saat lisätietoja lukemalla ota meihin yhteyttä -sivun.