Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Abercrombie & Fitch Partavesi & Miesten tuoksut

Abercrombie & Fitch on huomattava amerikkalaisperäinen miesten muoti- ja hajuvesimerkki. Sen kohdemarkkina ovat trendikkäät, modernit ja kehittyvät nuoret henkilöt, eli lähinnä 18-22 vuotiaat. Yhtiö perustettiin alun perin vuonna 1892 New Yorkissa. Merkistä on tullut sen jälkeen maalimanlaajuisesti tunnettu, ja sillä on yhteensä 1055 kauppaa ympäri Eurooppaa, USA:ta ja jopa Aasiassa Singaporessa, Tokiossa ja Hong Kongissa.

Abercrombie & Fitchillä on 3 konseptibrändiä, jotka toimivat muodin ja hajuvesien eri aloilla. Hollister Co. on brändeistä suurin. Sen idea on kuva eteläisen Kalifornian elämäntyylistä ja sen kohdeyleisö on 14-18-vuotiaat teinit. Hollisterin hinnat ovat hieman edullisempia kuin A&F-pääbrändillä, ja sillä on 578 kauppaa ympäri maailmaa. Abercrombie Kids julkaistiin vuonna 1998, ja sen pääideana on houkutella nuorempia asiakkaita brändille. Kids-alabrändillä on nykyään 160 kauppaa ympäri maailmaa ja sen kohdeyleisö ovat 7-14 vuotiaat. Brändiperheen viimeinen osa on Gilly Hicks, joka tunnetaan A&F viekkaana serkkuna. Alabrändi sai aluksi inspiraationsa australialaisesta tunnelmasta, ja sillä on nykyään 28 kauppaa ympäri maailmaa. Merkin valikoimissa on oleiluvaatteita ja alusvaatteita, ja sen kohdeyleisö on yli 18-vuotiaat naiset.

Abercrombie & Fitchin ensimmäinen hajuvesi, ”Fierce”, julkaistiin vuonna 2002, ja se on suosittu miesten tuoksu. Kuten brändin monet muutkin osat, tämäkin tuoksu on herättänyt mielipiteitä – vuonna 2009 A&F haastoi Beyoncé Knowlesin oikeuteen, kun hän julkaisi tuoksun ”Sasha Fierce”. A&F väitti, että Beyoncé oli kopioinut heidän ”Fierce”-partavettään. Muita suosittuja tuoksuja ovat 41 Cologne (2007), Colden (2009), Abercrombie HOT (2013) ja uudelleen julkaistu ”Woods” vuodelta 1990.

Abercrombie & Fitch ei ole koskaan vältellyt huomiota, ja usein tulokset ovat olleet myös negatiivisia, ja usein näin on käynyt myös heidän mainoskampanjoidensa kanssa. Toisin kuin muut merkit, A&F palkkaa mallinsa vakituiseen työsuhteeseen pitkällä valintaprosessilla. Merkin menestyksekkäitä malleja ovat olleet mm. Channing Tatum (amerikkalainen näyttelijä), Jeremy Bloom (11-kertainen miesten freestyle-laskettelun kultamitalisti), Brandon Jones (amerikkalainen näyttelijä) ja Tom Welling (amerikkalainen näyttelijä).
Näytä Lisää