Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Acqua di Parma Partavesi & Miesten tuoksut

Acqua di Parma on italialainen yhtiö joka myy luksustavaroita kuten hajuvesiä ja kynttilöitä. Yhtiö tunnetaan kirkkaasti värjätyistä pyöreistä laatikoistaan ja erinomaisista hajuvesistään. Yhtiö oli aluksi vain pieni parfyymitehdas Italian Parmassa. Alusta asti Acqua di Parma on erikoistunut Parman alueen kevyisiin ja ilmaviin tuoksuyhdistelmiin, jotka erottuvat muiden eurooppalaisten parfymöörien raskaammista tuoksuista. Merkin päätuoksu, Colonia, kehitettiin vuonna 1916. Se on raikas ja sitruunainen tuoksu, jossa on alueelta kerättyjä luonnollisia ainesosia. Colonia teki merkin tunnetuksi ympäri Eurooppaa.

1930-luvulla Acqua di Parma aloitti käyttämään nykyään ikonisina pidettyjä pulloja ja laatikoita, joista heidän tuotteensa tunnistaa heti. Pian italialaisesta muodista ja luksustuotteista kiinnostuneet Hollywood-tähdet alkoivat käyttää Colonia-tuoksua. Yhtiö ja sen maine jatkoivat kasvuaan. Ajan kanssa Acqua di Parma laajensi valikoimaansa alkuperäisten Eau de Colognien ohelle tuotteilla kuten hajustetuilla kynttilöillä, nahkatavaroilla ja naisten tuoksuilla.

Yhtiö on nykyään osa LVMH-luksusimperiumia, ja se on suurempi kuin koskaan. Yhtiöllä on monta kauppaa ja jopa kylpyläresortti Venetsiassa. Suuremmasta koostaan huolimatta yhtiö on yhä äärimmäisen tarkka tuotteidensa valmistuksen kanssa. Acqua di Parma käyttää vain parhaita luonnollisia ainesosia. Jopa merkin ikoniset pullot ja laatikot tehdään yhä käsin parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi.

Yksi yhtiön tunnetuimmista tuoksuista on heidän ensimmäinen tuoksunsa Colonia (1916). Se on fantastinen hajuvesi, jonka pohjalta on tehty monia nykyajan miesten tuoksuja. Siitä on julkaistu myös moderneja versioita kuten aromaatiinen Colonia Club (2015), joka tuo esiin alkuperäisen Colonia mintun ja laventelin tuoksun. 90-luvun loppupuolella Acqua di Parma julkaisi uuden sarjan unisex-tuoksuja, nimeltään Blu Mediterraneo. Inspiraatio kokoelmaan tuli Välimeren tuoksuista, mauista ja kulttuurista. Uudempia tuoksuja ovat mm. Mirto di Panrea (2008), jossa on raikasta myrttiä ja Calabrialaista sitruunaa. Collezione Barbiere -sarja keskittyy miesten kauneudenhoitoon. Sarjassa on partavaahtoa ja partabalsameita, jotka ovat yhtä laadukkaita, kuin merkin tunnetut tuoksutkin.
Näytä Lisää