Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Adidas Partavesi & Miesten tuoksut

Adidaksen perustivat veljekset Adolf & Rudi vuonna 1949, mutta se on ehditty myydä jo muutamaan kertaan. Yhtiö ei ole kuitenkaan unohtanut intohimoaan, eli parhaiden ratkaisujen löytämistä urheiluharrastuksiin. Adidaksella on tarjontaa monella eli urheiluteollisuuden alalla, ja löydät varmasti tarpeitasi vastaavia tuotteita heidän valikoimistaan. Adidas tunnetaan laadukkaista urheilutuotteistaan, deodoranteistaan, suihkugeeleistään sekä miesten partavesistä. Oletpa sitten juoksemassa maratonia tai sitten vain nauttimassa vapaa-ajan urheilusta, Adidaksella on tarvitsemasi välineet.

Heidän valikoimissaan on laukkuja, kenkiä, urheiluvälineitä sekä raikkaita vartalogeelejä, deodorantteja sekä partavesiä. Miesten tuoksukokoelmassa on maailmanalaajuisesti suosittuja tuoksuja, kuten mm. aromaattisen puinen Active Bodies (1990), vihreän sitruksinen Dynamic Pulse (1997), mausteinen kukkakimppu Ice Dive (2001), täyteläisen makea Victory League (2006), akvaattinen ja raikas Fresh Impact (2009), vihreän sävyinen Intense Touch (2011), balsaminen Extreme Power (2012) ja monia muita.

Etsitpä sitten täydellistä partavettä, raikastavaa suihkugeeliä tai erinomaista parfyymiä, Adidaksen tuotevalikoimastamme löytyy varmasti etsimäsi. Yhtiön asiantuntevuus takaa, että kaikki Adidaksen tuotteet on kehitetty juuri käyttötarkoitustaan varten.
Näytä Lisää