Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Alyssa Ashley Partavesi & Miesten tuoksut

Alyssa Ashley on ranskalainen tuoksubrändi, jonka perusti 60-luvun loppupuolella vähittäismyyjä Houbigant. Brändin kehitti mestariparfymööri Luca Mafei, joka nimesi sen nuoren tyttärensä mukaan. Alyssa Ashley tunnetaan myskiöljyistään, jotka olivat erittäin muodikkaita 60- ja 70-luvuilla, ja yhtiö on jatkanut erinomaisten tuoksujen luomista yhä tähän päivään asti.

Monet Alyssa Ashleyn tuoksuista sopivat molemmille sukupuolille, ja unisex-asenne on aina ollut osa brändin identiteettiä. Ensimmäisen myskiöljyn pullo oli jopa koristeltu uros- ja naarassymboleille näyttämään, että tuoksu sopi kummallekin sukupuolelle. Oman miellyttävän tuoksunsa lisäksi myski myös tehostaa ja pidentää muiden tuoksujen kestävyyttä. Myskiöljy on yhä yksi Alyssa Ashleyn myydyimmistä tuotteista. Brändin ensimmäinen tuoksu, nimeltään 4H For Him (1999) luotiin vain miehille. Tuoksu oli myskinen sekä bergamotin, orvokin lehden, puiden ja tammen sammalen sävyinen. Musk For Men (2001) on maskuliinisempi versio brändin alkuperäisestä myskiöljystä. Siinä on sitruunaa ja puuterisen puisen sävyinen pohjatuoksu. Oud Pour Lui (2012) on balsamisempi ja puisempi tuoksu, jonka on oud-puun ja suitsukkeiden sävyt luovat itämaisen ja savumaisen tunnelman, joka sopii aidolle herrasmiehelle. Oud Pour Luin kehitti myös 4H For Himin luonut mestariparfyrmööri Luca Maffei.

Alyssa Ashley on julkaissut myös toisen tuoksukokoelman nimeltään Hip Hop. Siinä on kaupunkilaisille miehille ja naisille sopivia tuoksuja.
Näytä Lisää