Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Amouage Partavesi & Miesten tuoksut

Amouage on eksklusiivinen omanilainen parfyymitalo. Se on luultavasti ainoa julkisesti omistettu parfyymibrändi, jonka on perustanut oikea sulttaani. Parfyymit ovat olleet tärkeä osa Lähi-Idän kulttuuria vuosituhansien ajan. Vuonna 1983 Omanin sulttaani julkaisi Amouagen jatkaakseen tätä hienoa perinnettä 2000-luvulle.

Parfyymitalon tuottamat ylelliset tuoksu ovat vahvoja ja täynnä paikallisia ainesosia. Mutta niitä ei ole tarkoitettu vain sultaanin itsensä käyttöön. Amouage on ollut alusta asti kansainvälinen projekti. Ensimmäisen tuoksun, Golf (1983), kehitti ranskalainen parfymööri Guy Robert. Tuoksussa on vahvoja ruusunmarjan ja sivetin nuotteja. Ulkopuolisten osaajien käyttäminen on jatkunut yhtiössä, ja Amouagella on töissä maailman parhaita parfymöörejä. Vuosien mittaan omanilaisista luksusparfyymeistä on tullut synonyymi syvien ja voimakkaille tuoksuille, sillä niihin käytetään vain parhaita ainesosia. Kaikki parfyymit tulevat kauniissa pulloissa ja laatikoissa, joihin on haettu inspiraatiota omanilaisesta kulttuurista.

Vaikka se ei olekaan epätavallista miesten tuoksuille Euroopassa, niin itämaisissa tuoksuissa on paljon kukkaisnuotteja, etenkin ruusua. Se näkyy Amouagen suosituimmissa miesten tuoksuissa kuten Gold Pour Homme (1998). Se on puinen kukkaistuoksu, jossa on ruusua ja suitsuketta. 2000-luvulla Amouage alkoi ottaa moderneja vaikutteita, mikä näkyi suositussa miesten Journey (2008) -tuoksussa. Se on mausteinen ja raikas sekoitus, jossa on mm. sichuan-pippuria, bergamottia ja katajaa.
Näytä Lisää