Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Antonio Banderas Partavesi & Miesten tuoksut

Antonio Banderas on espanjalainen näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja. Hän on yksi Espanjan kuuluisimmista henkilöistä. Hänellä on myös miesten hajuvesimerkki. Banderas on näytellyt monissa elokuvissa, kuten The Mambo Kings (1992), joka oli hänen ensimmäinen englanninkielinen elokuvansa. Muita elokuvia ovat mm. Spy Kids (2001), The Skin I Live In (2011), josta hän sai parhaan näyttelijän palkinnon, sekä Autómata (2014). Hän on myös tangoa tanssivan kissan ääninäyttelijä elokuvissa Puss in Boots ja Shrek, sekä pääosanäyttelijä Zorro-elokuvissa.

Antonio Banderaksen ensimmäinen hajuvesi, Diavolo, julkaistiin vuonna 1997. Hän esiintyi paholaisena hajuveden mainoksissa. Antonio on ehtinyt julkaista yli 50 partavettä ja parfyymiä. Hän esiintyy vieläkin sydäntenmurskaajana, ja hän saa aina haluamansa tytön hajuvesimainostensa lopussa, joista hyvä esimerkki on King of Seduction (2014) -tuoksu. Tuoksun mainoksessa hän menee juhliin moottoripyörällä ja ajaa koko juhlaväen läpi herättäen koko paikan kauneimman tytön huomion. Sen jälkeen pari hyppää alas kielekkeeltä pikaveneeseen ja kaahaa kauas horisontin taakse.

José Antonio Domínguez Bandera tai Antonio Bandera on parfyymiteollisuuden veteraani. Hänen valikoimissaan on paljon erinomaisia miesten tuoksuja kuten Blue Seduction (2007). Tuoksu on merellisen otsoninen tuoksu, jossa on ripaus minttua ja vihreää omenaa. Tuoksu sopii hyvin töihin tai iltamenoihin.

Banderaksen toinen mainitsemisen arvoinen tuoksusarja on Secret Collection. The Secret vuodelta 2010 on yksi Antonion parhaita miesten hajuvesiä. Se on itämainen ja mausteinen tuoksu, joka on houkutteleva, viettelevä, mystinen ja aistikas. Vuoden 2011 The Golden Secret yltää myös melkein samalle tasolle. Muiden tuoksujen laatu on laadukasta tasoa, sillä ne tehdään yhteistyössä Puigin kanssa. Puig on yksi Espanjan suurimmista ja vanhimmista parfyymivalmistajista. The Golden Secret on upea sekoitus setrin, meripihkan, muskotin, kuminan, omenaliköörin, nahan ja mustapippurin nuotteja.
Näytä Lisää