Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Antonio Puig Partavesi & Miesten tuoksut

Vuonna 1914 Antonio Puig Castelló perusti yhtiön, joka kantaa hänen nimeään yhä nykyäänkin. Antonio Puig S.A. on keskittynyt parfyymeihin ja kosmetiikkaan jo perustamisestaan asti, mutta yhtiö valmisti ensimmäisen oman tuotteensa vasta vuonna 1922. Tuote oli ensimmäinen Espanjassa valmistettu huulipuna nimeltään Milady. Vaikka yhtiö on laajentunut kansainväliseksi, se on vieläkin 100% perheomisteinen. Antoniolla oli 4 poikaa, jotka liittyivät liiketoimintaan vuosien mittaan ja he perivät lopulta isänsä yhtiön.

Yhtiö alkoi suunnitella laajentamista 1960-luvulla. Tuotteiden laatua alettiin parantamaan rakentamalla omia laboratorioita ja tekemällä töitä muiden laboratorioiden kanssa ympäri maailmaa. Omat laboratoriot antoivat Puigille enemmän mahdollisuuksia parfyymien ja kosmetiikan kehittämiseen. Kun yhtiön ensimmäinen parfyymitehdas perustetiin Chartesiin, Ranskaan, yhteistyötä tehtiin mm. Paco Rabannen kanssa.

Yksi yhtiön tärkeä kehitysaskel oli parfyymisopimuksen solmiminen Carolina Herreran kanssa. Tieto yhteistyösuhteen menestyksestä levisi muotialalla, ja monet kuuluisuudet, kuten Antonio Banderas, halusivat tehdä sopimuksen valmistaa nimikkoparfyymejä Puigin kanssa. Sopimukset johtivat yhtiön kasvuun ja laajenemiseen. Mukaan tulivat myös Shakira ja Comme de Garcons.

Antonio Puig on kokenut ja tunnettu parfyymitalo. Heidän valikoimistaan löytyy monia huomattavia miesten partavesiä ja tuoksuja. Hyviä esimerkkejä ovat puisen aromaattinen Quorum (1982), mausteinen ja kukkainen Aqua Qourum (1994), ja mausteisen raikas Quorum Silver (2005).

Antonio Puig – Intohimoisille.
Näytä Lisää