Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Aramis Partavesi & Miesten tuoksut

Aramis on klassinen miesten parfyymi- ja ihonhoitomerkki, joka perustettiin vuonna 1964. Se oli yksi ensimmäisistä alan yhtiöistä, jota suuntasivat tarjontansa erityisesti miehille. Aramis -nimi tulee yhdeltä kolmesta muskettisoturista. Aramiksen valikoimassa oli aluksi parranajogeelejä, ihonhoitotuotteita ja tuoksuja. Aramiksen omistava Estée Lauder on myöhemmin kasvanut monen miljardin arvoiseksi kauneustuoteimperiumiksi. Hajuvesistä on tullut yksi sen tärkeimmistä tuotteista.

Brändin tuoksuista on tullut monen sukupuolen suosikkeja. Yksi huomattava tuoksu on Aramis (1966). Se oli julkaisunsa jälkeen 60-luvulla hyvin menestyksekäs. Se oli myös yksi ensimmäisiä laadukkaita merkkituoksuja, joita alettiin myydä tavarataloissa. Parfyymin puinen, nahkainen, ruohoinen ja mausteisen kanelinen tuoksumaailma on suosittu yhä nykyäänkin sen aidon maskuliinisen hengen ansiosta. Se on yksi suosituimmista miesten tuoksuista. Alkuperäisestä tuoksusta on myös tehty erilaisia versioita, kuten äärimmäisen raikas Aramis Ice (2003) ja aromaattinen Aramis Black (2015). Aramis Blackissa on viinirypälettä, kittiä, katajaa, uuta ja konjakkia nahkaisella ja suitsukkeisella pohjalla. Niiden lisäksi on myös monia lahjasettejä. Aramis on julkaissut myös täysin uusia tuoksuja, kuten Adventurer (2014), joka on puisen aromaattinen tuoksu, joka on virkistävän raikastava.

Aramis julkaisi LAB-sarjan vuonna 1987. LAB on moderni miesten kauneudenhoitosarja, josta on tullut miesten ihonhoitomarkkinoiden kulmakivi. Suosittuja tuotteita ovat mm. Maximum Comfort shaving range ja Age Rescue collection.
Näytä Lisää