Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Azzaro Partavesi & Miesten tuoksut

Azzaron perusti ranskalaisitalialainen suunnittelija nimeltään Loris Azzaro. Azzaro syntyi Tunisiassa vuonna 1933. Jo nurena hän päätti, että hänellä olisi vain yksi elämäntavoite: Tehdä läpimurto Haute Couture -suunnittelijana, ja että koko maailma muistaisi hänet. Azzaro kuoli ennenaikaisesti marraskuussa 2003. Siitä lähtien vuoteen 2011 asti yhtiötä johti ranskalainen suunnittelija Vanessa Seward.

Azzaro Couture perustettiin Pariisissa vuonna 1962 ja vuoteen 1968 mennessä yritys oli kasvanut merkittävästi, vaikka siihen aikaan Azzaro tunnettiinkin vielä vain glamour-asujen tekemisestä ranskalaiselle eliitille. Hänen rohkeat ja uskaliaat luomuksensa herättivät pian laajemman yleisön huomion, jota houkuttivat merkin symboloima elegantti ja ylellinen elämäntapa.

Vuosien mittaan Azzaro on julkaissut lukuisia vaatemallistoja, jotka ovat aina yhtä kauniin monimutkaisia ja uskaliaita, kuten esimerkiksi hänen kuuluisat silmukkapanssarijuhlamekkonsa. Hän on julkaissut myös laajan valikoiman muita tuotteita kuten asusteita ja tuoksuja. Ajan mittaan Azzarosta tuli yhtä tunnettu tuoksuistaan kuin vaatteistaankin. Azzaro on aina sanonut inspiraationsa tulevan hänen kotimaansa Tunisian ympäristöstä. Hän sanoi, että ”Annan itseni uppoutua lapsuuden maani ympäristöön ja sen mausteisiin tuoksuihin, väreihin, kukkiin ja parfyymeihin. Se on maa, jossa minusta tulee oikeasti itseni. Maa, jossa lempivärini taivaansini ja sininen meri ovat kaikkialla.”

Tämä inspiraatio hänen ensimmäisen tuoksunsa julkaisemiseen vuonna 1975. Tuoksu oli nimeltään ”Couture”, ja se on naisten ihailema ympäri maailmaa. Mutta hän ei tehnyt tuoksuja pelkästään naisille, hän loi myös monia tuoksuja ja partavesiä miehille. Yksi aikaisimmista ja suosituimmista oli Azzaro pour Homme (1978), joka on aromaattinen fougere-tuoksu, jossa on syvä puinen sävy, ja se on täydellinen tyylikkäälle herrasmiehelle. Muita suosittuja miesten tuoksuja ja partavesiä ovat esimerkiksi ruusuinen Acteur (1989), kauniin aromaattisen sitruksinen Chrome (1996), puisen aromaattinen Pure Vetiver (2000), balsamin ja savun sävyinen Visit for Men (2003), mysteerinen ja aromaattisen mausteinen Onyx (2005) sekä lämpimän ja mausteisen sitrusmainen Jetlag (2006).
Näytä Lisää