Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Baldessarini Partavesi & Miesten tuoksut

Werner Baldessarini perusti Baldessarini brändin vuonna 1994. Sitä ennen hän oli töissä Hugo Boss AG:lla ja sai mm. tunnetun Michael Awardin yksityiskohtaisen taidokkaista ja tyylikkäistä luomuksistaan.

Baldessarini ei keskity vain miesten vaatteiden kehittämiseen. Merkillä on kokonainen valikoima tuoksuja miesten kauneudenhoitotuotteita kuten deodorantteja, partavesiä ja suihkugeelejä. Baldessarinin suosituimmat miesten tuoksut ovat Del Mar, Strictly Private ja Ambré.

Vuonna 2002 julkaistiin aromaattinen ja puinen Baldessarini by Baldessarini Eau de Cologne for men. Vuotta myöhemmin brändi sai parhaan parfyymin ja parhaan pienen pullon palkinnon, ja vuosi sen jälkeen Baldessarinin hajuvedet palkittiin parhaasta paketoinnista ja mainoksesta. Seuraavina vuosina brändi julkaisi kuuluisan Ambré (2007) -tuoksun, jossa on meripihkaa nahkaisia ainesosia kuten mandariinia ja punaista omenaa. Del Mar (2005) on raikas, mausteinen ja sitruksinen tuoksu, jossa on mustaa pippuria ja bergamottia. Private Affairs (2011) on puinen ja puuterinen parfyymi, jossa on bergamottia ja täyteläisiä puita. Se julkaistiin osana miesten tuoksutettuja kauneudenhoitotuotteita.

Malli Baptiste Giabiconi ja näyttelijä Aiden Shaw ovat luultavasti brändin tunnetuimmat mainoskasvot. Charles Schumann oli yksi maailman suosituimmista baarimikoista, ja hän tarjosi imagonsa Secret Mission -tuoksulle. Secret Mission on kohdistettu erityisesti karismaattisille miehille, ja siinä on viettelevä ja voimakas sekoitus bergamottia, basilikaa, sypressiä, kardemummaa ja geraniumia. IFF-parfyymitalo oli mukana tuoksun kehittämisessä.
Näytä Lisää