Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Banana Republic Partavesi & Miesten tuoksut

Banana Republicin perusti amerikkalainen pariskunta vuonna 1978. Muotiketju saavutti paljon menestystä sen alkuperäisillä, safarityylisillä vaatteilla ja hyvällä markkinointitajulla. Banana Republic pysyi persoonallisessa tyylissään, kunnes The Gap osti sen vuonna 1983, ja teki merkistä helpommin lähestyttävän siistimmällä tyylillä ja uudella kenkämallistolla.

Banana Republic on tunnettu ympäri maailmaa, ja sillä on yli 600 kauppaa Aasiassa, Lähi-Idässä ja Euroopassa.

Banana Republic myy vaatteita, asusteista, kenkiä ja yksi sen menestyksekkäimmistä liiketoimista ovat tuoksut.

Inter Parfums Inc.alkoi tehdä yhteistyötä Banana Republicin tuoksujen kanssa, ja julkaisi ensimmäisen molemmalle sukupuolelle tarkoitetun hajusteen, ”Classicin”, vuonna 1995. Tämä sitruksinen ja kukkainen tuoksu on tarkoitettu molemmille sukupolville, ja se todentaa merkin monimuotoista henkeä.

Muotiketjulla on myös tuoksuja sekä miehille että naisille, ja se luo usein rinnakkaisia tuotesarjoja (naisten ja miesten kokoelmat julkaistaan samaan aikaan). Lisäksi Banana Republic on jopa julkaissut kynttilävalikoiman.

Yksi hyvä esimerkki Banana Republicin menestyksekkäistä tuoksukokoelmista on Republic of Men, joka julkaistiin 2009 jopa 500 liikkeessä ympäri maailmaa. Tuoksun kehitti Laurent La Guernec, ja siinä on sambacia, viikunan lehteä sekä saksanpähkinää.

Toinen merkittävä Banana Republicin miesten tuoksu on mausteinen ja aromaattinen Slate, jonka kehitti Marc Chaillant maineikkaalla nenällään.
Näytä Lisää