Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Batman Partavesi & Miesten tuoksut

Batman on fiktiivinen hahmo, jonka tarina on kerrottu ja muotoiltu uudelleen monta kertaa. Kaikki alkoi vuonna 1939, kun Batman esiintyi ensimmäisen kerran sarjakuvassa Detective Comics #27. Batmanin tarina alkaa, kun nuori Bruce Wayne menettää vanhempansa rikollisten takia ja lupaa hävittää kaupungista kaiken pahuuden, joka johti hänen vanhempiensa kuolemaan. Wayne perii vanhemmiltaan ison kartanon ja palvelijan, Alfredin. Alfred auttaa Waynea kehittymään Batmaniksi. Aikuisena Wayne ottaa orvoksi jääneen sirkusakrobaatin, Dick Graysonin, avustajakseen ja antaa hänelle nimen Robin.

Batman ja Robin eivät ole kuten useimmat supersankarit, sillä heillä ei ole supervoimia. Sen sijaan molemmat ovat erittäin älykkäitä, heillä on fyysistä kyvykkyyttä, erinomaiset etsivän taidot, paljon rahaa, kyky pelotella ja järkkymätön tahto saattaa asiat loppuun asti. Nämä asiat ovat tehneet Batmanista yhden kaikkien aikojen suosituimmista supersankareista, ja hän on nykyään yhä suositumpi kuin ennen.

Monet tunnetut näyttelijät ovat näytelleet Batmania vuosien mittaan, esimerkiksi Michael Keaton, George Clooney, Christian Bale ja Ben Affleck. Batman on amerikkalainen kulttuuri-ikoni, jota on lisensoitu ja sovitettu eri medioihin. Ympäri maailmaa myydään erilaisia oheistuotteita kuten leluja ja videopelejä. Vuonna 2014 julkaistiin Batmanin 75. vuoden kunniaksi erityinen miesten tuoksu. Hajuvesi on nimeltään Batman Begins, ja se on nimetty Christopher Nolanin Batman-trilogian ensimmäisen elokuvan mukaan.

Batman Begins on maskuliininen, intensiivinen ja mysteerinen kuten Batman itsekin. Tuoksu alkaa Bruce Waynea symboloivilla nuoteilla (sitruksia ja kukkia). Sydäntuoksu symboloi hänen alter egoaan Batmania (orvokkia, pippuria ja kumariinia). Batman Begins tuoksu on tyylikkäässä pullossa, joka on tehty haalistetusta lasista, ja sen vahva korkki on kuin supersankarille tehty. Tuoksu on täydellinen lahja kenelle tahansa viittasankarimme ihailijalle ja se on erinomainen Eau de Toilette maskuliinisia ja intesiivisiä tuoksuja rakastavalle.
Näytä Lisää