Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Ben Sherman Partavesi & Miesten tuoksut

Ben Sherman on brittiläistä tyyliä parhaimmillaan. Merkin perusti Brightonissa syntynyt Arthur Benjamin Sugarman. Vaikka merkki on ehdottomasti brittiläinen, sillä on kansainvälinen historia. Muutettuaan Amerikkaan toisen maalimansodan jälkeen Ben meni naimisiin vaatevalmistajan tyttären kanssa ja muutti nimensä Ben Shermaniksi. Hän palasi Englantiin vuonna 1963 ja päätti perustaa oman yhtiönsä. Hän vuokrasi pienen tehtaan osoitteesta 21 Bedford Square. Paikka on nykyään remontoitu pienasunnoksi. Ensin Sherman valmisti vaatteita vain muille yhtiöille. Hän suunnitteli oman paitansa, ja Ben Shermanin Oxford shirt on klassikko yhä nykyäänkin. Monet brändit kopioivat Shermanin Oxford-paidan tyyliä, mutta vain Ben Sherman yltää parhaimmalle tasolle sen valmistuksessa.

Klassinen Harrington-takki on myös monien rakastama, ja sitä pidetään kulttisuosiossa. Takissa on klassinen ruudullinen vuoraus ja nappilistataskut. Takkia on saatavilla 5 eri värillä, joten jokainen löytää varmasti mieluisensa. Muita Shermanin suosittuja tuotteita ovat kaksisävyiset hatut, joiden reunassa on hauska painomerkki, sekä minimalistiset nahkakellot ja tietysti sarja partavesiä ja tuoksuja.

Julkaistuaan ensimmäisen tuoksunsa Live Forever (2006), Ben Sherman on julkaissut vielä monta tuoksua lisää. Ben Sherman on käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa laadukkaiden hajuvesien kehittämiseen – laatu on ollut tärkeämpää kuin määrä. Laadukkuuden linja jatkui myös Ben Sherman (2011) ja Ben Sherman Gold (2012) -tuoksujen julkaisuilla. Molemmat tuoksut ovat isänmaallisissa Union Jack -lipun muotoisessa pullossa. Ben Sherman -tuoksussa on ripaus aromaattisuutta, ja Ben Sherman Gold (2012) on puisen sointuinen tonka-pavun, ananaksen ja inkiväärin nuoteillaan.
Näytä Lisää