Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Benetton Partavesi & Miesten tuoksut

Italialaisen muotijätti Benettonin perusti Luciano Benetton vuonna 1965. Hänen piti myydä veljensä polkupyörä voidakseen ostaa ompelukoneen. Hän teki koneella värikkäitä neuleita, joita hän myi paikallisissa kaupoissa. Luciano avasi ensimmäisen Benetton-kauppansa Bellunoon vuonna 1966. Vain 3 vuotta myöhemmin avattiin ensimmäinen kauppa Pariisiin. Hän hoiti kaikkia kauppoja itse ja perheensä avustuksella.

Brändistä tuli erittäin suosittu 1980-luvulla, kun se sai Grand Prix de la Publicitén (merkittävä mainosalan palkinto) Ranskassa. Benetton on jatkanut menestystään ja vuonna 2005 merkki avasi 5000. kauppansa, joista yksi on lippulaivakauppa Lontoon Oxford Streetillä.

Benettonia ei tunneta pelkästään sen vaatteista ja provokatiivisista mainoskampanjoistaan. He ovat julkaisseet myös paljon erinomaisia tuoksuja. Tuoksuista suosituimpia ovat puinen ja sitruksinen mandariinilla, bergamotilla ja sitruunalla säestetty Hot (1997), sekä Inferno Paradiso (2001) ja Essence (2008). Tuoksut leikittelevät brändin ominaisilla elementeillä: väreillä, sävyillä, muodoilla ja raikkaudella.

Yksi klassikko on myös vuonna 1987 julkaistu itämainen ja puinen Color de Benetton Men. Sen kehitti Ann Gottlieb, joka yhdisteli siihen korianteria, laventelia, vihreitä lehtiä, jalokuusta, jasmiinia ja santelipuuta. Seuraava tuoksu, United Colors of Benetton Man, julkaistiin vuonna 2006. Se on puinen, mustaherukan ja bergamotin sävyinen.
Näytä Lisää