Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Bentley Partavesi & Miesten tuoksut

Bentley Motorsin perusti W.O. Bentley Isossa-Britanniassa. Ensimmäinen Bentley auto koskaan valmistettiin Lontoossa vuonna 1919, ja siitä lähtien brändi on ollut kuuluisa sen huomattavasta suorituskyvystään ja sen ajoneuvojen ylellisestä laadusta.

Bentley ei ole koskaan lopettanut kasvamasta, ja valmistajan jokainen uusi automalli menestyy hyvin yhä vieläkin. Brändi on ollut Volkswagen AG:n tytäryhtiö vuodesta 1998. Autot valmistetaan yhä pääosin Crewe´ssä, Englannissa. Brändi on ottanut osaa ja voittanut Le Mans -rallikilpailun kuusi kertaa sen perustamisen jälkeen.

Bentley on julkaissut tuoksusarjan miehille, jonka pulloissa on Bentleyn tunnettu symboli. Tuoksujen pulloissa on samat aerodynaamiset linjat kuin merkin autoissakin.

Hyviä esimerkkejä brändin hienostuneista ja voimakkaista miesten parfyymeistä ovat Bentley for Men (2013), Bentley for Men Intense (2013) ja For Men Azure (2014).

Bentley for Men oli yksi ensimmäisistä julkaistuista tuoksuista, ja siinä on nahan laadukkaiden puiden nuotteja, jotka tekevät tuoksusta tyylikkään ja maskuliinisen.

Kaikilla tuoksuilla on myös oma kauneudenhoitotuotesarjansa, jossa on partavesiä ja suihkugeelejä.
Näytä Lisää