Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Bond No 9 Partavesi & Miesten tuoksut

Bond No. 9 on parfyymimerkki, jonka perusti ranskalainen yrittäjä New Yorkissa vuonna 2003. Parfyymitalo teki vaikutuksen hajuvesialalla jo heti perustamisensa jälkeen erikoisilla ja ainutlaatuisilla designeillaan ja erinomaisilla tuoksuillaan. Merkki on kehittänyt yli 60 tuoksua miehille ja naisille, sekä myös molemmille sukupuolille. Asiakkaat voivat jopa sekoittaa omia tuoksujaan joissakin Bond No. 9:n kaupoissa.

Bond No. 9:n tuoksuista useimmat sopivat molemmille sukupuolille, mikä on epätavallista hajuvesialalla. Jotkut parfyymeistä on kehitetty erityisesti miehille tai naisille, mutta useimpien perustana on jokin mielentila tai paikka. Merkin tuoksut edustavat New Yorkin eri kaupunginosia, naapurustoja, rantoja sekä paikkoja. Parfyymejä on tehty myös yhteistyössä Saks Fifth Avenuen sekä Harrodsin kanssa. Useimmat tuoksu perustuvat New Yorkin eri alueisiin kuten Central Park South, Madison Square Park ja Manhattan. Yhtiöllä on laajan parfyymivalikoiman lisäksi kynttilöitä, taskusuihkeita, vartalovoiteita sekä limited edition -pulloja, jotka on koristeltu Swarovskin kristalleilla.

Bond No. 9:n ensimmäinen tuoksukokoelma julkaistiin vuonna 2003. Yksi tuoksuista oli Riverside Drive (2003), jossa on ananasta, orvokkia, basilikaa sekä eri puita. Kokoelman muita parfyymejä olivat mm. fougere-tuoksu Chez Bond (2003) sekä Great Jones, jossa on aromaattisia ja puisia sointuja. Uudemmilla miesten tuoksuilla on hieman erikoisempia nimiä, esimerkiksi “I Love New York for Fathers” (2012), ”I Love New York for Him” (2011) ja ”The Scent of Peace for Him (2013). Nimet ovat hyvin saman kaltaisia, mutta tuoksut ovat hyvin erilaisia. Kukin tuoksu on uniikki ja yksilöllinen, ja niistä voi huomata niiden kehittämiseen käytetyn ajan ja vaivan. Molemmat ovat maskuliinisia tuoksuja: ”I Love New York for Him” on raikkaan mausteinen ja aromaattinen. ”I Love New York for Fathers” taas on pääosin sitruksen sointuinen.

Bond No. 9: parfyymit ovat hajuvesimaailman laatujohtajia, ja merkki pitää yllä vahvaa yhteisöllisyyttä tuoksuillaan, brändäyksellään, tarjouksilla sekä yhteistyöllä muiden yritysten kanssa. New Yorkin osavaltion ympäristön ja yhteisön tukeminen on tärkeä osa yhtiön toimintaa. Vuonna 2007 Bond No. 9 aloitti yhteistyön Andy Warhol Foundation for Visual Artsin kanssa ja sai samalla oikeuden kehittää Warholin mukaan nimettyjä tuoksuja. Näiden tuoksujen pullot on suunniteltu Warholin tunnettujen taideteosten mukaan. Yhteistyö loppui vuonna 2013, ja Warhol-hajuvesien nimet ja pullot muutettiin.
Näytä Lisää