Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Bottega Veneta Partavesi & Miesten tuoksut

Bottega Veneta perustettiin Vincenzassa, Italiassa vuonna 1966. Nimi tarkoittaa italiaksi ”Venetsialaista kauppaa”.

Tämä poikkeuksellisen tasokas nahkatuotebrändi tuli kuuluisaksi yhdistelemällä taidokasta nahkakäsityötä italialaiseen perinteeseen ja ylelliseen tyyliin. Bottega Veneta menestys tulee sen innovatiivisista tekniikoista käyttää kudottua nahkaa. Kudottu nahka on ominainen osa merkin tuotteita.

Bottega Veneta tunnetaan ympäri maailmaa, ja merkki on tehnyt yhteistyötä artistien kuten Andy Warholin kanssa. Vuonna 2001 itse Tom Ford palkkasi Tomas Maierin Bottega Venetan luovaksi johtajaksi.

Bottega Veneta valmistaa myös koruja, laseja, kenkiä, huonekaluja, matkalaukkuja, kodin koristeita ja tuoksuja. Tunnetuimpia miesten tuoksuja ovat mm. Bottega Veneta Pour Homme (2013) ja Essence Armoatique (2011). Pour Homme Extreme (2013) on intensiivisempi versio alkuperäisestä Pour Hommesta. Se on aromaattinen, raikas ja mausteinen miesten tuoksu, jossa on aistikkaita nuotteja kuten pimentoa, nahkaa ja puuta. Parfyymin mainoskasvona toimi malli Zak Steiner.

Tuoksu luodaan yhteistyössä Givaudaninin kanssa, ja niissä käytetään eksoottisia ainesosia kuten andalusialaista labdanumia ja calabrialaista bergamottia. Kaikkien Venetan tuotteiden tapaan myös hajuvesien pulloissa on nahkaisia yksityiskohtia.
Näytä Lisää