Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Brut Partavesi & Miesten tuoksut

Brut on miesten partvesi- ja hoitotuotemerkki. Yrityksen perusti Fabergé vuonna 1964 George Barrien johdolla, ja se on yksi suosituimmista tuoksuista Iso-Britanniassa. Se oli myös yksi ensimmäisistä miesten tuotteista, joka käytti kuuluisuuksia ja urheilijoita tuotteidensa mainostamiseen. Merkki mainostivat mm. Henry Cooper, Muhammed Ali, ja näyttelijät Cary Grant ja Roger Moore.

Brut on aromaattinen ja puunsävyinen klassikkotuoksuinen. Siinä on sitruunaa, bergamottia, mausteita ja jasmiinia. Pohjatuoksuna on eri puita, tonka papua ja vaniljaa. Sitä pidetään miesten tuoksujen kulmakivenä, ja se on inspiroinut monia muita miesten tuoksuja. Parfyymiä myydään vieläkin monissa kaupoissa sen ikonisessa vihreässä pullossa. Tämä on tuoksu, joka sopii jokaisen herrasmiehen tuoksukokoelmaan.

Alkuperäisen Brutin julkaisun jälkeen vuonna 1964 tuoksusta kehitettiin myös muita versioita. Brut Oceans (2007) on raikas ja akvaattinen versio Brutista. Brut Alaska (2010) on jäisen raikas tuoksu, joka on saanut inspiraationsa USA:n Alaskan osavaltiosta. Siinä on omenaa, pippuria, neilikkaa, meripihkaa ja nahkaa. Brut Special Reserve on aromaattinen fougere-tuoksu. Se on premium-versio alkuperäisestä tuoksusta, ja se on täynnä sitrusta ja mausteita.

Vuodesta 2003 lähtien Brut-tuoksun valmistusoikeudet ovat olleet Helen of Troy Limited -yhtiön hallinnassa.
Näytä Lisää