Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Burberry Partavesi & Miesten tuoksut

Thomas Burberry perusti Burberryn vuonna 1856. Vuonna 1879 hän keksi gabardiinin - hengittävän kankaan, joka oli valmistettu innovatiivisella prosessilla, jonka avulla langasta tuli vedenkestävä ennen kutomista. Tämä kangas ei ollut ainoastaan vedenkestävä, vaan myös erittäin kestävä.

Kapteeni Roald Amundsen, joka 14. joulukuuta 1911 oli historian ensimmäinen mies etelänavalla, käytti tutkimusmatkallaan Burberryn asua. Hän jätti sinne Burberry gabardine -teltan ilmoittaakseen kapteeni Scottille hänen onnistuneesta tehtävästään. Toinen hieno tutkija, joka käytti Burberryä tehtävässään, oli Ernest Shackleton, joka oli ensimmäinen tutkija, joka ylitti Antarktisen vuonna 1914.

Tavaramerkiksi rekisteröity Burberry-sekki otettiin käyttöön vuorauksena trenssissä vuonna 1924. Pian punaisesta, kamelista, mustasta ja valkoisesta sekistä tuli synonyymi Burberrylle. Vuonna 1967 tavaramerkkimallia sovellettiin sateenvarjoihin, matkalaukkuihin ja huiveihin.

Vuonna 1997 tuotemerkki elvytettiin uusilla suunnittelumallistoilla, uusilla tuotevalikoimilla ja erottuvalla uudella mainoskampanjalla.
Näytä Lisää