Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Bvlgari Partavesi & Miesten tuoksut

Italialainen luksus vaate-, tuoksu- ja partavesiyhtiö Bvlgari perustettiin 1800-luvun loppupuolella, ja se on yhä yksi markkinoiden johtajista. Yhtiön perustaja Sotirios Voulgaris on kotoisin Kreikasta, ja Bvlgari on hänen sukunimensä italiaksi käännetty versio. Ensimmäinen kauppa avattiin Voulgariksen kotikaupunkiin Paramythiaan Kreikassa. Sen jälkeen Sotirios avasi kaupan Roomassa via Sistinalla, ja lopulta hän avasi lippulaivakaupan via dei Condottille vuonna 1905 hänen kahden poikansa avulla.

Bvlgari laajensi ensin kansainvälisesti avaamalla kauppoja moniin kaupunkeihin 1970-luvulla. Monen vuoden ajan merkki piti tunnettua esittelytilaa New Yorkin ”The Pierre Hotel”-hotellissa, joka oli suuri luksushotelli Central Parkin laidalla. 1980-luvulla yhtiön toimitusjohtaja päätti laajentaa Bvlgarin valikoimaa miesten asusteisiin kuten vöihin, lompakkoihin ja muihin pieniin nahkatavaroihin. Kaikki tuotteet valmistettiin parhaista raaka-aineista ja niiden design oli virheetöntä. Bvlgarin strategia oli erottua joukosta suunnittelemalla erottuvia ja usein rohkeita designeja. Heidät tunnettiin omalaatuisilla tavoilla käyttämistään värjätyistä kivistä. Jokaisella Bvlgarin tuotteella on oma sarjanumero, joka on yhtiön rekisterissä.

Bvlgarin menestyksen takana on heidän 300 kauppaansa ympäri maailmaa. Kaupat sijaitsevat kaupunkien hienoimmilla shoppailualueilla ja suurin kauppa on 10-kerroksinen Bulgari Ginza Tower Tokiossa. Siinä on 940 neliömetriä tilaa ja oma ravintola sekä baari. 1990-luvun alkupuolella Bvlgari päätti laajentaa miesten valikoimaa partavesiin ja julkaisi Bvlgari Pour Homme –tuoksun (1996).

Bvlgari julkaisi ensimmäisen tuoksunsa vuonna 1992. Se oli nimeltään Eau Parfumee au The Vert ja se oli suunnattu molemmille sukupuolille. Tuoksu menestyi hyvin ja Bvlgari on julkaissut sen jälkeen monta unisex-hajuvettä sekä muutamia yksinään joko naisten tai miesten tuoksuja. yksi ensimmäisistä miesten parfyymeistä oli nimeltään yksinkertaisesti Bvlgari Pour Homme (1996). Se oli miesten versio naisten Bvlgari Eau Fraiche –tuoksusta (1997). Bvlgari Pour Hommessa on puinen, vihreä ja aromaattinen tuoksu, joka sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Muita suosittuja miesten tuoksukokoelmia ovat ”Aqva Pour Homme”, Bvlgari Man ja yksi uusimmista tuoksuista on ”Aqva Amara” (2014).
Näytä Lisää