Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Cacharel Partavesi & Miesten tuoksut

Cacharel toimii Istanbulista käsin ja merkillä on kauppoja jopa 9 eri maassa, mutta tämä ranskalainen miesten muoti- ja tuoksujätti ei ollut aina yhtä menestyksekäs. Kaikki alkoi vuonna 1958 kun Jean Bousquet, päätti räätälin koulutuksen saatuaan mennä Pariisiin suunnittelemaan ensimmäistä kokoelmaansa pieneen studioon. Kokoelma oli niin menestyksekäs, että hän päätti perustaa pienen yrityksen nimeltä Cacharel, ja pian kaikki puhuivat tästä yrityksestä.

Menestys alkoi kehittyä monella tavalla. Ensin yksi Cacharelin vaatteista oli Elle-lehden kannessa vuonna 1963. Sitten he julkaisivat kuuluisan ”seersucker”-kuvioisen paidan (Ohut, rypytetty kokonaan puuvillainen kangas, joka on yleensä raidallinen tai ruudullinen. Sitä käytetään yleensä kevät- ja kesävaatteissa.), joka oli pian julkaisunsa jälkeen kaupoissa ympäri maailmaa.

Cacharel on vahva kansainvälinen brändi ja sillä on vahva yhteisö, mikä on saatu aikaa teknologiaosaamisella. Esimerkiksi Amor Amor nimettiin hiljattain yhdeksi parhaimmista brändeistä sosiaalisen median ylläpitämisessä. Merkin Facebook-sivullaan on esimerkiksi hahmo, joka vie parfyymiä mukanaan sivulla, ja lukijalla on hauskaa seurattavaa, kun hahmo seikkailee. Amor Amor -parfyymi on yksi Cacharelin parhaiten myyneistä tuoksuista, jonka myynnin huippu saavutettiin, kun sen rinnalle julkaistiin miesten tuoksu ”Amor pour Homme” vuonna 2006. Kuten nimestä voi päätellä, se on herkkä, maskuliininen ja sensuelli tuoksu ruusuisella ydintuoksulla, on suunniteltu rakastavalle miehelle ja se sopii täydellisesti naisten rinnakkaisen tuoksun kanssa.

Muita miesten partavesiä ja hajusteita ovat esimerkiksi ikisuosikki Amor pour Homme Sunshine, joka on raikas kesäinen cocktail versio ”Amor pour Hommen” faneille, ”Amour pour Homme Tentation” (2008), joka on tummempi balsaminen ja savuinen tuoksu, joka luotiin naisten vastaavan tuoksun, Amour Tentationin, pariksi. Lisäksi on ”Cachrael pour Homme” (1981), joka on Cacharelin debyyttituoksu, joka symboloi 80-luvun tunnelmaa ja seikkailuja.
Näytä Lisää