Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Calvin Klein Partavesi & Miesten tuoksut

Calvin Klein syntyi 1942 ja hän kasvoi Bronxissa kuten myös Ralph Lauren ja Robert Denning. Calvin Klein on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista amerikkalaisista muotisuunnittelijoista. Hän kävi High School of Art and Designin, jonka jälkeen hän meni tunnettuun Fashion Collegeen, josta hän ei valmistunut koskaan. Mutta keskeyttäminen ei estänyt häntä kasvamasta yhdeksi muotimaailman isoimmista pelaajista. Nuoruusvuosinaan Kleinia mentoroi Paroni von Gunzburg, joka oli Voguen ja Harper’s Bazaarin muotitoimittaja- Von Gunzburg auttoi Kleinin myöhemmin mukaan eliittimuotipiireihin, jo ennen kuin hänen ensimmäistä mallistoaan oli edes julkaistu.

Yhtiön päätoimisto on yhä Manhattanilla, New Yorkissa, ja sen omistaa tällä hetkellä suuryritys Philip-Van Heusen (PVH), joka osti Calvin Kleinin joulukuussa 2002. Calvin Kleinin menestys on ollut nousujohteista, ja merkki on nykyään yksi parhaiten tunnetuista koko maailmassa. Suurin osa menestyksestä perustuu miesten vaatteisiin, tuoksuihin ja partavesiin sekä menestyksekkääseen miesten alusvaatemarkkinoiden haltuunottoon ja muuttamiseen 80-luvun alussa.

Calvin Kleinilla on yli 10 brändiä. Tunnetuimpia niistä ovat mm. Calvin Klein Collection, joka on kokoelma mustalla merkillä merkattuja laadukkaita, huippudesignereiden vaatteita miehille ja naisille; sekä harmaalla merkitty ck Calvin Klein, joka on muunnettu ”silta-brändiksi”. Pelkkä Calvin Klein on perustason muotimallisto naisille ja miehille, ja se on merkitty valkoisella. Calvin Klein Sport on naisille ja miehille tarkoitettu valkoisen malliston sporttinen versio, joka on suunniteltu erityisesti amerikkalaiselle Macy’s-tavarataloketjulle. Calvin Klein Jeans on yksi tunnetuimmista farkkumerkeistä koskaan. Calvin Kleinin menestystä on siivittänyt vaatteiden lisäksi kotikoristeet (Calvin Klein Home), sängyt (The Khaki Collection, 2008 asti), golf-varusteet, rannekellot (Calvin Klein Watches & Jewellery) ja lisäksi monista tuoksuista miehille, naisille ja molemmille on tullut yhtä suosittuja kuin itse vaatteistakin.

Ensimmäinen miesten tuoksu julkaistiin vuonna 1981, ja se oli nimeltään ”Calvin”. Se oli erittäin suosittu Kleinin fanien keskuudessa, mikä rohkaisi hänet julkaisemaan lisää tuoksukokoelmia, jotka ovat suosittuja vielä nykyäänkin. Tunnettuja miesten tuoksuja ovat mm. Eternity for Men (1990), Escape for Men (1993), Eternity Summer for Men (uusi tuoksu joka vuosi) ja Obsession for Men (1986), joka on klassikkosuosikki yhä tänäkin päivänä. Calvin Kleinilla on markkinoilla yli 30 partavettä ja tuoksua, ja lisää tulee varmasti, kun Kleinin imperiumi kasvaa.

Vuosien mittaan Calvin Kleinilla on ollut pitkä ja kivinen matka liike-elämässä. Yhtiö meni melkein konkurssiin valtavien kiinteiden kustannuksiensa takia, mutta pian brändi voitti muotimaailman merkittävämpiä palkintoja. Vuonna 1974 herra Klein oli ensimmäinen mies, joka on koskaan saanut CFDA:n (Council of Fashion Designers America) palkinnon erityislaatuisen hyvästä miesten ja naisten muodista. Myöhemmin hän sai samalta taholta lisää palkintoja vuosina 1981, 1983 ja 1993.
Näytä Lisää