Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Carolina Herrera Partavesi & Miesten tuoksut

Carolina Herrera on ollut muotialalla jo 30 vuotta. Hän on intohimoinen nainen, jota motivoi roolimallina oleminen toisille naisille. Herrera oli 42 vuotias, hän oli naimisissa ja hänellä oli jo lapsia, kun hän julkaisi ensimmäisen vaatemallistonsa. Pian sen jälkeen alkoi hänen matkansa huipulle.. Nykyään hänen muoti-imperiuminsa sisältää muotikokoelman, joka oli esillä erään tunnetun muotiliikkeen ikkunoissa Park Avenuella heti sen julkaisun jälkeen. Lisäksi on hääasukokoelma, tuoksuja ja asusteita. Herreralla on yli 280 liikettä 104 eri maassa, ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on miljardeja dollareita vuodessa.

Herreran tärkein muotimallisto on naisille, mutta hän on halunnut myös huomioida miehet- Herrera pitää paljon räätälöinnistä ja hänen nimikkovaatekappaleensa on valkoinen paita, jonka hihat on usein kääritty ranteiden kohdalta. Hän on aina pitänyt sekä naisten että miesten housupuvuista. Hän saattoi ilmestyä tapahtumaan päällään yhtä hyvin Yves Saint Laurentin vaikutusvaltaisten miesten asun kaltainen takki kuin ihan sääntöjenmukainen iltapuku. Hänen intohimonsa muodin luomiseen ja rakkaus tuoksuihin on klassista, mutta siinä on mukana myös ripaus modernia. Tätä hänen tyyliänsä edustaa kolme eri vaatesarjaa, joita on kehitetty jo muutaman vuosikymmenen ajan. Myös hänen miesten partavesi- ja tuoksukokoelmansa ovat tämän tyylin mukaisia, ja niillä voi tehdä vaikuttavan eron miehen asustuskokonaisuuteen.

Vuonna 1988 julkaistu ”Classics”-vaatesarja menestyi julkaisunsa jälkeen hyvin, ja Carolina Herrera päätti ottaa tyttärensä Carolinan mukaan toisen vaatesarjansa ”212” julkaisuun vuonna 1996. Vaatesarjaan vaikutti paljon se, että Carreralla oli avustajana nuorempi henkilö, jolla oli raikas ja eloisa asenne.

Vaatesarja sai paljon vaikutusta nuoremman henkilön läsnäolosta ja tämän tuoreesta ja eloisasta asenteessa.

212-vaatesarja suunnattiin nuorille kaupunkilaisnaisille ja -miehille, ja sillä haettiin New Yorkin asennetta ja henkeä. 212-vaatesarjan aloittamisen taustalla Herreran tavoitteena oli johtaa brändiä luomaan moderneja, raikkaita ja uusia tuoksuja pitäen samalla kiinni aitoudesta, tunteikkuudesta, tyylikkyydestä ja ajattomuudesta, jotka olivat tärkeitä hänen brändilleen. Tässä sarjassa on eniten yksittäisiä miesten partavesiä ja tuoksuja brändin eri sarjoista.

Kolmas tuoksusarja, CH, kehittämisen tarkoituksena oli luoda tuoksu, jota ei ole tarkoitettu mihinkään yksittäiseen hetkeen tai edes tietyntyyppisille ihmisille, vaan kenelle tahansa, joka haluaa elää tietynlaista elämäntapaa – siis Carolina Herrera oman näkemyksen kaltaista elämäntapaa – eli jokaisen elämän hetken ottaminen vastaan vaivattoman tyylikkäästi. Siksi Herreran naisten ja miesten tuoksut ovat täydellinen tapa tuoda lisävivahde elämäsi tärkeimpiin hetkiin.
Näytä Lisää