Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Clarins Partavesi & Miesten tuoksut

Clarins perustettiin, kun Jacqus Courtin-Clarins avasi ensimmäisen kylpylänsä pienelle kadulle Pariisissa. Hoitaessaan ihosairauksista kärsiviä potilaitaan hän huomasi, että markkinoilla oli rako dermatologisille kauneustuotteille. Tästä ideasta syntyi erittäin menestyksekäs kosmetiikkabrändi, joka on nykyään johtoasemassa maailmanlaajuisesti miesten ja naisten ihonhoito- ja tuoksumarkkinoilla. Tällä kansainvälisellä ihonhoitobrändillä on yli 8800 työntekijää ympäri maailmaa. Noin kaksi kolmasosaa sen myynnistä tulee ihonhoito- ja meikkituotteista, ja jäljelle jäävä kolmannes parfyymeistä.

Toisin kuten monet muut tuoksubrändit, Clarinsin menestys perustuu vahvaan asiakassuhteeseen ja kanssakäymiseen asiakkaan kanssa. Kun Coutrin oli kehittänyt ensimmäiset tuotteensa, hänen asiakkaansa pyysivät häntä myymään niitä suoraan tiskiltä, jotta he voisivat käyttää niitä päivittäin. Clarins kasvoi pian johtavaan asemaan maailman kosmetiikka-, ihonhoito, meikki- ja parfyymimarkkinoilla. Oman brändinsä nimen alla tuoksujen julkaisemisen lisäksi Clarins on ostanut muutamia muita tuoksuyhtiöitä, joiden parfyymi- ja partavesisarjat ovat olleet myös menestyksekkäitä.

Tunnetuimpia Clarinsin alaisia brändejä ovat Porsche Design, Azzaro, Thierry Mugler ja Swarovski. Clarins on yksi parhaiten myyviä miesten ja naisten korkealuokkaisia ihonhoitotuotteita Euroopassa, minkä lisäksi myös partavedet kuten ”Azzaro pour Homme” ja A*Men from Thierry Mugler ovat saavuttaneet bestseller-tason myynnin Euroopassa. Menestyksekkäiden miesten tuoksujen lisäksi Clarins julkaisi vuonna 2002 myös suositun miehille suunnatun ihonhoitosarjan nimeltään Clarins for Men.

Clarinsilla on innovatiivinen lähestymistapa kauneuteen ja tavoite vaikuttaa yksilön, eli asiakkaansa koko hyvinvointiin ja onnellisuuteen, mutta sen lisäksi Clarins on myös ympäristötietoinen. Clarinsilla on erilaisia yhteistyösopimuksia ympäri maailmaa, joiden tarkoitus on suojella luontoa. Yhtiöllä on erilasia projekteja, kuten Solar Impulse Project, Pur Project ja ClarinsMen Environment Award, jolla palkitaan henkilöitä, jotka ovat tehneet työtä ympäristön suojelemiseksi.
Näytä Lisää