Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Clinique Partavesi & Miesten tuoksut

Oli vuosi 1967, ja ilmassa oli vallankumouksen tuntua. Vallankumouksellisuus ulottui myös ihonhoitoon ja kuuluisaan ihotautilääkäriin, Tri. Norman Orentreichiin, joka uskoi, että hyvä iho ei riippunut vain geeneistä ja ympäristöllisistä tekijöistä, vaan että oli mahdollista luoda ihana iho olosuhteista riippumatta.

Toisin kuin monet sen ajan ihonhoitotuotteista, Clinique oli ja on yhä erittäin asiakaslähtöinen. Clinique tarjoaa yksilöllistä neuvontaa, jolla varmistetaan, että jokainen asiakas saa ihotyypilleen sopivan tuotteen. Tämän ansiosta merkin tuotteet ovat suosittuja sekä monien naisten että yhä useampien miesten keskuudessa. Vuonna 1976 Clinique oli ensimmäinen arvostettu kosmetiikkayhtiö, joka tajusi miesten erilaiset ihonhoitotarpeet, ja tarjosi heille käytännöllisiä ja sopivia ihonhoitoratkaisuja. Näiden tuotteiden suosio kasvoi paljon, ja nykyään ne ovat todiste Cliniquen tavoitteesta olla markkinoiden johtava asiantuntija ihonhoitotuotteissa kaikentyyppisille ihoille.

Clinique Happy for Womenin menestyksen jälkeen yhtiö julkaisi vastaavan version miehille nimellä ”Clinique Happy for Men”. Se on sitruksinen ja aromaattinen hajuvesi, ja sopii täydellisesti päiväsaikaiseen käyttöön. Clinique oli itse asiassa vasta kolmas Lauderin alle perustettu brändi – ensimmäiset kaksi olivat Estée Lauder ja Aramis, joka on vuonna 1964 perustettu erittäin suosittu miesten kauneudenhoito ja tuoksubrändi. Kun Clinique perustettiin, miesten kosmetiikkatarpeista oli saatavilla jo niin paljon tietoa, että Clinique pystyi ensimmäisenä kosmetiikkayhtiönä perustamaan rinnakkaisen valikoiman miehille.

Suositun ”Clinique Happy for Menin” lisäksi Clinique on julkaissut miehille mm. tuoksun nimeltä ”Chemistry”. Se on raikkaan mausteinen ja aromaattinen hajuvesi, joka sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Se on hienovarainen ja hillitty tuoksu, joka toimii yhdessä käyttäjänsä kehon kemian kanssa, eli se tuoksuu yhtä yksilölliseltä kuin sen käyttäjäkin on – Clinique uskoo, että kukaan ihminen ei ole täysin samanlainen kuin toinen. Miesten 3-askelisen suunnitelman lisäksi Cliniquella on laaja ja hieno miesten kauneudenhoito-, parranajo- ja ihonhoitosarja miehille. Clinique on yksi suosituimmista miesten parfyymien, partavesien ja ihonhoitotuotteiden valmistaja.
Näytä Lisää