Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Creed Partavesi & Miesten tuoksut

Creed on ranskalainen parfyymi- ja räätälitalo, joka perustettiin vuonna 1790. Heidät tunnetaan yhtenä maailman ensiluokkaisimmista tuoksuvalmistajana. Yhtiön erityisvalmisteiset tuoksut ovat olleet rikkaiden, kuuluisien ja vaikutusvaltaisten ihmisten suosiossa jo vuosisatoja. Creedin perhe toimi alun perin räätäleinä, ja heidän palveluitaan käyttivät merkkihenkilöt kuten Kuningatar Victoria ja kreivi Alfred d’Orsay. Perhe valmisti myös tuoksuja tilaustyönä, mutta vain rajoitetuissa märin. Vasta 70-luvulla heidän tuoksunsa tuotiin laajemman yleisön saataville, kun aiemmin niitä myytiin vain yksityisten sopimusten kautta. Liiketoiminnan omistaa ja sitä johtaa yhä Creed Family itse. Tällä hetkellä sitä johtavat Erwin Creed ja hänen poikansa Olivier. He kehittävät yhdessä tuoksuja, kuten esimerkiksi menestyksekkään Aventus (2010) -tuoksun.

Lempi Creed-partavesiämme ja eau de toiletteja ovat mm. Green Irish Tweed (1985), joka on raikas ja ruohontuoksuinen fougere, jossa on sitruksen ja orvokin lehtiä. Se sai inspiraationsa kävelyretkestä Irlannin maaseudulla. Imperial (1995) on molemmille sukupolville tarkoitettu tuoksu, mutta se on erittäin suosittu miesten keskuudessa. Sen tuoksu rakentuu sitruunasta, mandariinista ja merisuolasta. Puunsävyinen Original Vetiver (2004) sekoittaa vetiver-juuria, yrttejä, mausteita ja sitrushedelmiä lumoavaksi tuoksuksi, joka on samaan aikaan sekä puhdas että maanläheinen. Uudempi Aventus (2010) on parfyymitalon menestyksekkäin ja parhaiten tunnettu hajuvesi. Tämä elegantti ja voimakas tuoksu sai inspiraationsa Napoleonin elämästä, ja siinä on yhdistetty savun, ananaksen ja koivun sävyjä puisen sammaleiselle pohjalle. Tuloksena on erittäin miehekäs ja syvä tuoksu, joka kestää pitkään.

Creed partavesi on tehty parhaista käsin valikoiduista aineksista. Parfyymien ainesosat tulevat maailman eri osista ja ne pullotetaan käsin. Toisin kuin monet muut parfyymitalot, Creed ei käytä synteettisiä materiaaleja tuotteissaan, ja he välttävät eläinkokeita. Vain parhaiden ainesosien valikoiminen tarkoittaa myös sitä, että laadukkaan viinin tapaan jokaisena vuonna tuoksut ovat hieman erilaisia. Millésime tarkoittaa, että tuoksu on tehty parhaista aineosista sinä vuonna. Creedin fanit keskustelevat usein kuuluisien tuoksujen, kuten Aventuksen tuotantovuosien eroista. Yksityiskohtien tarkka huomiointi ja perinteiset valmistustavat erottavat Creedin kilpailijoistaan. Joskus uuden tuoksun julkaisemisessa kestää vuosia.
Näytä Lisää