Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Cristiano Ronaldo Partavesi & Miesten tuoksut

Cristiano Ronaldo on portugalilainen jalkapalloilija, joka on yksi 2000-luvun menestyksekkäimmistä jalkapalloilijoista, ja tietysti myös yksi kalleimmista! Hänen siirtäminen vuonna 2009 Manchester Unitedista Real Madridiin maksoi espanjalaiselle huippuklubille noin 80 miljoonaa euroa, mikä oli silloin maailmanennätys. Vuonna 2015 Cristiano julkaisi ensimmäisen tuoksunsa, raikkaan ja aromaattisen tuoksun nimeltään Legacy.

Ronaldo syntyi Madeirassa, Portugalissa Funchalin kaupungissa. Hänen isänsä oli jalkapallofani, joka hoiti paikallisen joukkueen välineitä. Siksi oli selvää, että hänen poikansakin alkaisi pelata jalkapalloa. Cristiano oli lajissa taitava jo alusta asti, ja hän pääsi pian pelaamaan alueen parhaisiin joukkueisiin. Teini-ikäisenä hänellä todettiin olevan sydänsairaus, mutta hän palasi takaisin pelikentälle vain muutama päivä monimutkaisen leikkauksen jälkeen.

14-vuotiaana Ronaldolle tarjottiin paikka Sporting CP -joukkueessa, ja hän muutti pois kotoaan keskittyäkseen pelaamiseen. Cristianon pallon kuljetustaidot tekivät hänestä tunnetun Sportingissa, ja hän pääsi 1. joukkueeseen alle vuodessa. Pian myös englantilaiset joukkueet huomasivat hänet. Hän teki sopimuksen Manchester Unitedin kanssa vuonna 2003 ollessaan vielä teini-ikäinen. Hän sai kunnianosoituksena myös legendaarisen nro. 7 pelipaidan, jota ovat käyttäneet Manchester Unitedin legendaariset pelaajat kuten George Best ja David Beckham. Ja hauska sattuma on, että nämäkin kaksi jalkapallolegendaa ovat julkaisseet oman tuoksunsa!

Christiano Ronaldon tekniset taidot, kuljetustaidot ja taito hyökätä molemmalta puolelta tekivät hänestä kuuluisan kaikkialla maailmassa. Oltuaan 6 Unitedilla Cristiano siirtyi Real Madridiin, jossa hän on pelannut siitä lähtien. Ronaldo on nykyään jalkapallolegenda, ja hänen elämästä kertovaa elokuvaa suunnitellaan jo. Hänellä sanotaan olevan n. 350 miljoonan euron netto-omaisuus.

Legacy (2015) on raikas ja maskuliininen sekoitus bergamottia, omenaa, kanelia ja yrttejä. Tuoksussa on myös ambraa, patsulia ja savustettua puista vetiveriä. Tämä Ronaldon ensimmäinen partavesi on erittäin pitkäkestoinen. Siinä on savuinen, jopa mysteerinen sointu, joka yhdistyy raikkaisiin ja aromaattisiin nuotteihin. Parfyymi on sporttinen ja sopii hyvin sekä jalkapallofaneille että laadukkaista tuoksuista pitävälle. Cristiano Ronaldo Legacy on saatavilla myös lahjasettinä, jossa on myös saman tuoksuinen suihkugeeli.
Näytä Lisää