Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

DKNY Partavesi & Miesten tuoksut

DKNY:n perustajan Donna Karanin isä oli räätäli ja äiti oli malli sekä myyntiedustaja. Siksi Donnalla ei ollut uralleen paljoa muuta valinnanvaraa kuin muotimaailma, johon hän oli jo valmiiksi syntynyt. Hän on erinomainen vaatesuunnittelija, ja hänen muotikappaleensa perustuvat moderniin pukeutumissysteemiin, joka sopii kansainväliselle naiselle tai miehelle. Karanille ei ole koskaan ollut kyse vain vaatteiden suunnittelusta vaan elämäntavoista. Hän ei vain suunnittele yksittäisiä vaatekappaleita, vaan näkee ihmisen kokonaisuutena päästä varpaisiin. Esimerkki hänen lähestymistavastaan on DKNY Me, joka aloitettiin vuonna 1992. Vaate sarja koostuu puvuista, formaaleista asuista, kasuaaleista asuista, urheiluasuista ja puvuista, jotka on kaikki suunniteltu sopimaan samanaikaisesti kaikentyyppisille miehille.

Alkuperäiseltään nimeltään Donna Karan Collection, kokoelma julkaistiin ensimmäisen vaatekokoelman kanssa samaan aikaan. Myöhemmin nimi vaihdettiin DKNY:ksi (Donna Karan New York). Hänen suunnittelee vaatteistaan muunneltavia ja sopeutuvia ja samalla hauskoja, joita voi muokata täydelliseksi asuksi, mihin tahansa aikaan päivästä, yöstä tai vuodenajoista. New Yorkin sisällyttäminen nimeen osoitti suunnitteluasennetta, sillä New York on yhtä monipuolinen ja muuttuva kuin hänen vaatteensakin.

Menestyksekkään alun jälkeen naisten vaatteiden parissa Karanin mies sai hänet tajuamaan, että myös hänen elämänsä miehet tarvitsivat hänen huomiotaan ja ennen kaikkea tarvitsivat hienostuneen pukeutumisjärjestelmän. Karanille kyse ei ollut koskaan vain vaatteista. Oli kyse elämänvoista, asenteista ja käytännöllisyydestä sekä miehille että naisille. Hän näkee pukeutumisen koko kuvan päästä jalkoihin. Suunnitellessaan hän kysyy itseltään kysymyksiä kuten ”Minkälaisen asun luon jalalle?” tai ”Millaiset ovat täydelliset silmälasit?” vastaus on Donna Karan Eywear. Mitä tahansa etsitkin, kuten vöitä tai asusteita, Donna Karanilta löytyy niitä. Hänen omin sanoin hän tarjoaa ”Kaiken mitä tarvitset itsesi pitämiseen edustavasti pystyssä”

Karan otti haltuunsa kauneusmaailman vuonna 1992 saaden liiketoiminnallista ja luovaa apua mieheltään, joka suunnitteli pullot ja purkit merkin nimikkotuoksuille ja niiden asusteille. Kauneusosasto julkaisi myöhemmin paljon best seller tuoksuja sekä naisille että miehille, ja nykyään valikoimasta löytyy melkein 100 tuoksua. DKNY:n tuoksujen menestyksen huippu tuli 1990-luvulla, mutta se on pysynyt vahvana sen jälkeenkin.

DKNY on yksi muutamasta yhtiöstä, jotka jakavat aikaansa, rahaansa ja huomiotaan yhtä paljon sekä naisille että miehillä, minkä ansiosta tarjolla on laaja valikoima partavesiä ja miesten hajuvesiä, jotka soveltuvat kaikenlaisiin elämäntapoihin miehille ympäri maailmaa. Yksi eniten myydyistä miesten tuoksuista on puunsävyinen DKNY Delicious Men, joka julkaistiin vuonna 2006. Se on paketoitu punaiseen pulloon, ja siinä on cocktail seksikkäitä ja rohkeita tuoksusävyjä. Pullo on omenan muotoinen, kuten omena on New Yorkin kaupungin symboli. Muita tuoksuja ovat mm. DKNY Be Delicious Art Men (2008), DKNY BE Delicious Shine for women (2007) ja yksi uusimmista naisten tuoksuista on DKNY Be Delicious so Intense (2012).
Näytä Lisää