Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

David & Victoria Beckham Partavesi & Miesten tuoksut

David Beckham on yksi tunnetuimmista jalkapalloilijoista maan päällä, joten häntä ei tarvitse edes esitellä. Hänet tunnetaan poptähtivaimostaan Victoriasta, jatkuvasti muuttuvista hiustyyleistään sekä miljoonien puntien sponsorisopimuksistaan maailmanlaajuisten suuryritysten, kuten Adidaksen ja Gilleten kanssa. David Beckham on hävittänyt rajan jalkapallon roolista urheiluna ja mainostusalustana, ja hyödyntänyt lajia jatkuvasti kasvavalle Beckhamien julkkisbrändille. Victoria Beckham, jota kutsutaan myös nimellä ”Posh Spice”, nousi kuuluisuuteen pop-yhtye Spice Girlsin riveistä. Hänen hienostuneet asunsa ja ylimielinen olemuksensa erottivat hänet yhtyeen muista tytöistä, ja niihin kiinnittivät huomiota myös monet miehet, kuten David Beckham.

Tämä hyvännäköinen pariskunta tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1997, ja media antoi heille heti nimen ”Posh and Becks”, ja nimeä käytetään heistä yhä. Mentyään naimisiin vuonna 1999 pari aloitti pian kasvattamaan sekä perhettään, kuuluisuuttaan että omaisuuttaan. Victorialla oli lyhyt sooloura Spice Girlsin hajottua vuonna 2000, mutta sitten hän alkoi keskittyä uraan muotialalla. Victoria tunnettiin jo maalimanlaajuisena tyyli-ikonina. Hän teki jo töitä mallina ja toimi muotikonsulttina ja -toimittajana, joten hänen oli helppo aloittaa oma asuste-, farkku-, mekko- ja tuoksuvalikoimassa.

David ja Victoria Beckhamin tuoksuvalikoima on kasvanut vuosien mittaan, ja nykyään niitä valmistaa Coty Inc., joka on maailmanlaajuinen ranskalainen kauneustuotevalmistaja. Ensimmäinen Beckhamien miesten tuoksu ja partavesi oli Davidin ”Instinct”(2005). Tästä aromaattisesta fougere-tuoksusta tuli pian suosittu lisäys miesten tuoksukokoelmaan, ja se asetti brändin kehitykselle suunnan. Siitä lähtien brändin alla on julkaistu monia miesten ja naisten tuoksuja, kuten Intimately Beckham (2006), Signature (2008). Muita suosittuja miesten tuoksuja ja partavesiä ovat mm. aromaattisen puinen ja mausteinen Pure Instinct (2009), balsaminen ja itämainen Intimately Yours (2010), lämmin ja puisen sävyinen David Beckham Homme (2011), aromaattisen puinen ja hedelmäinen The Essence (2012), ja kauniin vesimäisen chypre-parfyymi Classic Blue (2014).
Näytä Lisää