Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Davidoff Partavesi & Miesten tuoksut

Zino Davidoff syntyi juutalaiseen tupakkakauppiasperheeseen Ukrainassa vuonna 1906. Hän oli neljästä lapsesta vanhin, ja hänen perheensä pakeni Kievin epävakaan poliittisen tilanteen takia Geneveen, Sveitsiin. Pian saapumisensa jälkeen Geneveen vuonna 1911 perhe avasi tupakkakaupan, ja jatkoi kaupankäyntiä. Kun Zino valmistui koulusta vuonna 1924, hän matkusti latinalaisessa Amerikassa oppiakseen enemmän tupakka-alasta. Hän kävi paikoissa kuten Brasiliassa, Argentiinassa ja lopulta myös Kuubassa. Kuubassa hän kokeili ensimmäisen kerran Kuubalaisia sikareita ollessaan töissä Kuubalaisella tupakkaplantaasilla kahden vuoden ajan.

Palattuaan Sveitsiin vuonna 1930 Zino otti vanhempiensa kaupan ohjat käsiinsä ja alkoi laajentamaan sitä saamansa tiedon ja kokemuksen avulla. Vaatimattomasta varakkaille asiakkaille tarkoitetusta tupakkakaupasta tuli pian menestyksekäs yritys. Davidoff kasvoi jopa koko toisen maailmansodan läpi Sveitsin puolueettoman aseman ansiosta, sillä maa säästyi muualla Euroopassa vallinneilta levottomuuksilta.

Zino myi lopulta tupakkakauppansa Max Oetinger Companylle vuonna 1970, mutta Zino pysyi brändin edustajana kuolemaansa asti vuonna 1994. Imperial Tobacco osti maailmanlaajuisen Davidoff-tupakoiden brändin elokuussa 2006 yli 500 miljoonalla eurolla.

Davidoff kävi läpi muutamia yritysfuusioita ja -kauppoja, joiden jälkeen se laajensi valikoimaansa nahkatuotteisiin, muotiasusteisiin, kahviin ja tuoksuihin. Davidoffin parfyymit ja partavedet tuotetaan yhteissopimuksella Coty Inc.:in kanssa. Davidoffin suosituimpia tuoksuja ovat alkuperäinen Davidoff for Men (1984), maskuliininen Zino Davidoff (1988), ajattoman klassinen Cool water (1988), Muita suosittuja Davidoffin tuoksuja ja partavesiä ovat aromaattisen itämainen Davidoff Relax, (1990), raikas ja mausteinen Echo for Men (2003), lämmin ja puinen Silver Shadow (2005), sitruksinen ja puunsävyinen Adventure for Men (2008), orientaalinen ja tulinen Hot Water for Men (2009), aromaattinen ja sitruksinen Champion (2010), ja puuterimaisen aromaattinen The Game (2012).

Davidoff for Men – elä jokainen hetki täysillä
Näytä Lisää