Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Diesel Partavesi & Miesten tuoksut

Dieselin perusti Renzo Rosso vuonna 1978, ja yhtiö tunnetaan parhaiten denim- ja tuoksukokoelmistaan. Brändi perustettiin tarkoituksena tulla johtavaksi nuorille suunnatuksi muotitaloksi. Merkin suosionsa kasvoikin nopeasti taivaallisiin korkeuksiin. Dieselillä oli innovatiivisia markkinointistrategioita, esimerkiksi videopelien käyttäminen markkinointikanavana vaatemallistoilleen. Yhtiön uskotaan olleen ensimmäinen vaatteita videopeleissä mainostanut vaatemerkki. Rosson motivaation lisäksi yhtiön kasvua siivitti luova nero Wilbert Das. Miesten malliston suunnittelu oli Wilbertin ensimmäinen työ hänen valmistuttuaan opinnoistaan. Vuonna 1993 hänestä tuli muotitalon luova johtaja. Dasin visio johti yhtiön muotia ja kansainvälisiä markkinointistrategioita melkein 20 vuoden ajan, kunnes hän erosi vuonna 2009, jolloin Bruno Collinista tuli luova johtaja.

Vuosien ajan Diesel on aina suunnannut tuotteitaan nuorille aikuisille, mikä selittää erikoisen tuoteasettelun ja paketoinnin etenkin merkin hajuvesivalikoimassaan. Dieselin tuotteita myydään nykyään 300 Diesel-kaupassa ja yli 5000 vähittäismyyjäkaupassa. Väitetään jopa, että Diesel järjestelee ja asettelee tuotteensa esille hämmentävällä tavalla, jotta asiakkaiden olisi pakko olla yhteydessä myyjiin.

Dieselin ensimmäinen tuoksu oli nimeltään Diesel, se oli suunnattu molemmille sukupuolille ja se julkaistiin 1996. Pian sen jälkeen Diesel julkaisi ensimmäisen miesten tuoksunsa nimeltään Plus Plus Masculine (1997), joka on lämmin ja puumainen itämainen tuoksu, joka ehosti nuorten asiakkaidensa maskuliinisuutta. Muita suosittuja Dieselin miesten tuoksuja ja partavesiä ovat mm. aromaattisen raikas ja mausteinen erityispainos Green Masculine (2003), aromaattisen fougere-sävyinen Fuel For Life (2007), itämaisen puunsävyinen ja sitruksinen Only The Brave (2009), pehmeän vesimäinen Fuel For Life Summer (2010) ja makean hedelmäinen Only The Brave Tattoo (2012).

DIESEL – ole nuori, ole rohkea
Näytä Lisää