Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Dolce & Gabbana Partavesi & Miesten tuoksut

Jo 6 vuoden ikäisenä Domenico Dolce oli matkalla kuuluisuuteen ja rikkauksiin, kun hän aloitti suunnittelemaan ja tekemään omia vaatteitaan. Dolce & Gabbana sai makua menestyksestä vasta neljännellä julkaisemallaan mallistolla, jonka idea oli muunneltavuus. Malliston vaateiden mukana tuli ohjeet, kuinka kutakin vaatekappaletta pystyi käyttämään 7 eri tavaralla vaatekokonaisuuden kanssa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun kukaan teki tällaista muotimaailmassa.

Dolce & Gabbana on menestynyt naisten ja miesten muodin lisäksi myös muilla aloilla. Vuosien 1992 ja 1998 välillä D&G julkaisi häämallistoja ja vuodesta 1994 vuoteen 1999 julkaistiin myös Dolce & Gabbana Home Collection -kokoelmaa. Ensimmäinen naisten rantavaatemallisto kehitettiin vuonna 1989, ja miesten mallisto julkaistiin pian sen jälkeen vuonna 1992. D&G julkaisi myös silmä- ja aurinkolasimalliston vuonna 1998 sekä kellokokoelman vuonna 2000. Samana vuonna D&G julkaisi sekä miesten että naisten alusasumallistot, jonka lisäksi oli myös naisten hienompi alusvaatemallisto. Vuonna 2001 julkaistiin D&G Junior -mallisto lapsille.

Vuoteen 2012 muotitalolla oli kaksi eri pääbrändiä: D&G ja Dolce&Gabbana. Siksi esimerkiksi joillakin hajuvesillä on erilaiset logot. Yksi menestyksekkäimmistä parfyymi- ja partavesimallistoista on D&G Anthologyy Assortent. Tuoksukokoelman mainoskasvoina on kuuluisuuksia, jotka esiintyvät alasti Mario Testinon tekemässä mainoskampanjassa. Mainoskampanjan naismalleja ovat Naomi Campbell, Eva Hertsigova ja Claudia Schiffer, ja miesmalleja ovat Noah Mills, Fernando Fernandes sekä Tyson Ballou. D&G Anthology -kokoelma on saanut inspiraationsa tarot-korttien symboleista.

Dolce & Gabbanalla on valikoima valloittavia tuoksuja ja partavesiä. Mallistoja löytyy eri makuihin sekä nuorille että vanhoille. D&G:n ensimmäinen tuoksu oli nimeltään Dolce & Gabbana for Women, ja se julkaistiin vuonna 1992. Tuoksusta julkaistiin miesten versio vuonna 1994 nimellä Dole & Gabbana pour Homme. Tuoksu oli aromaattinen fougere-tuoksu, jossa oli sekoitus sensuelleja ja maskuliinisia sävyjä. Muita D&G:n suosittuja parfyymejä ovat mm. itämaisen balsaminen By (1997), puinen ja raikas Masculine (1999), ylellisen aromaattinen Light Blue pour Homme (2007), syvän puinen The One (2008), sekä vesimäisen sävyinen The One Sport (2012).
Näytä Lisää