Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Enrico Coveri Partavesi & Miesten tuoksut

Enrico Coveri syntyi vuonna 1952 Pratossa, Italiassa. Hän on suosittu muotisuunnittelija, joka perusti itsensä nimisen brändin Firenzessä. Coverinn äiti myi ompelukoneita ja kannusti nuorta Enricoa ryhtymään malliksi. Vuonna 1977 Coveri julkaisi ensimmäisen naisten kokoelmansa Pariisissa, joka jälkeen hän julkaisi myös miesten malliston. 80-luvulla brändi kasvoi ja siihen lisättiin eri tuotesarjoja kuten kenkiä, lasten vaatteita ja farkkukokoelma. Ja tietysti tärkein lisäys oli merkin erinomainen tuoksusarja.

Vuonna 1987 hän sai tunnetun Grande Medaille de Vermail -palkinnon, jolla kunnioitettiin hänen saavutuksiaan muodin alalla. Hän on saanut myös monia italialaisia muotipalkintoja. Firenzessä on jopa nimetty tie hänen mukaansa!

Vuonna 1990 Coveri kuoli sairastuttuaan syöpään. Hän oli kuollessaan vain 38-vuotias, mutta hänen perintönsä on yhä elossa, ja Coverin perhe pitää siitä huolen. Hänen siskonsa Silvana otti yrityksen johtoonsa Enricon kuoltua. Myöhemmin myös Enricon tyttärenpojasta tuli uusi luova johtaja, ja tässä toimessa hän esimerkiksi julkaisi uudestaan You Young Coveri -malliston uudella lähestymistavalla.

Enrico Coverin miesten tuoksuja alettiin julkaista ennen naisten tuoksuja. Vuonna 1984 julkaistiin Enrico Coveri pour Homme. Se on puinen ja aromaattinen miesten tuoksu, jossa on muskottia, geraniumia ja myskiä. Brändi on kehittänyt myös puisia tuoksuja kuten Kinky You Young Coveri Homme, jossa on rosmariinia, greippiä ja melonia.
Näytä Lisää