Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Estee Lauder Partavesi & Miesten tuoksut

Estée Lauder perustettiin paljon ennen monia muita partavesi- ja tuoksuyhtiöitä. Yhtiö oli yksi ensimmäisistä sekä naisten että miesten kosmetiikka, kauneus ja parfyymi suuryrityksistä, joka loi itselleen vakaan pohjan alan markkinoilla, joka kasvoi nopeasti erittäin tuotteliaaksi liiketoiminnaksi ympäri maailmaa. Yhtiön perusti alun perin Joseph Lauder ja hänen vaimonsa Estée Lauder vuonna 1946. Yhtiö on nykyään yksi johtavista ihonhoitotuotteiden, meikkien, tuoksujen ja hiustenhoitotuotteiden valmistajista.

Yhtiön päätoimisto on tällä hetkellä Manhattanilla, New Yorkissa. Yhtiö kasvoi maailmanlaajuiseksi jo 60-luvulle mennessä, ja se perusti ensimmäiset ulkomaan toimistonsa Lontooseen ja Hong Kongiin. Yhtiö pitää itseään aidosti kansainvälisenä yrityksenä. Sillä on kokonaan omistettuja tai enemmistöomistettuja tytäryhtiöitä yli 40 maassa ja alueessa. Se omistaa jopa 27 tunnettua brändiä.

Vuosien mittaan yhtiön suosio kasvoi ja se hankki riveihinsä muita merkkejä, kuten Michael Kors, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Sean John Fragrances ja aivan äskettäin vuonna 2010 myös Smashbox Cosmeticisin. Valitettavasti Estée Lauder kuoli vuonna, mutta yhtiö on yhä hänen perheensä omistuksessa. Hänen poikansa ja pojanpoikansa ovat erittäin tiiviisti mukana yhtiön toiminnassa. Perheyrittäjyyden lisäksi yhtiö hyötyy sekä suvun naisten että miesten mukana olosta, eli sekä nais- että miesasiakkaiden tarpeita seurataan tarkkaan jatkuvasti.

Toisin kuin monet tuoksu-, partavesi- ja muut suuryritykset, Estée Lauder käyttää kuuluisuuttaan ja varojaan paljon hyväntekeväisyyteen. Esimerkiksi Estéen tyttären, Evely H. Lauderin, aloitteesta yhtiö on tiiviisti mukana Rintasyövän vastaisessa kampanjassa. Tänä kampanja on yksin kerännyt yli 10 miljoonaa dollaria ja levittää tietoa tästä vakavasta ongelmasta.

2000-luvun alun jälkeen Estée Lauderin brändiä on sekä kritisoitu että ylistetty. Sitä vastaan on järjestetty boikottikampanja, uutisissa on spekuloitu sen eläinkokeita ja se on listattu ongelmallisten liikkeiden ja järjestöjen tukijaksi. Kriisit eivät ole kuitenkaan estäneet heitä menestymästä, ja tämä yritysjätti tulee varmasti pysymään pelissä vielä pitkään.
Näytä Lisää