Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Giorgio Armani Partavesi & Miesten tuoksut

Giorgio Armani perustetiin vuonna 1975, ja se on kasvanut maailmanlaajuisesti tunnetuksi brändiksi, joka tunnetaan sen laadukkaasta muodista ja designista. Giorgio Armani on kehittynyt ja kasvanut jatkuvasti, ja herra Armani nimettiin yhdeksi maailman menestyksekkäimmäksi suunnittelijaksi vuonna 2001. Hänen muoti-imperiumissaan on yli 300 kauppaa, jotka sijaitsevat yli 37 maassa. Kaupoissa myydään muotivaatteita, asusteita ja kosmetiikkaa. Armani julkaisi ensimmäisen silmälasi- ja asustemallistonsa 1980-luvun lopulla, ja yhtiö meni vielä pidemmälle 1991 perustamalla A/X Armani Exchangen, joka teki Armanista aidosti tunnetun muotimerkin.

Giorgio Armanilla on nykyään monia kokoelmia kuten Giorgio Armani, Collezione Emporio armani, A/X Armani Exchange, armani Accesori ja Armani Junior. Kokoelmien vaatteita esitellään usein vuosittaisella Milanon muotiviikolla.

Myös Armanin miesten tuoksut ovat erittäin suosittuja. Tarjolla on paljon erilaisia miesten partavesiä ja eau de toiletteja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Armanin ensimmäinen miesten tuoksu oli Armani Eau Pour Homme, joka julkaistiin vuonna 1984. Muita suosittuja miesten tuoksuja ovat aromaattisen vesimäinen Acqua di Gio (1996), lämpimän mausteinen Armani Mania (2002), tunnettu itämaisen sävyinen Armani Code (2004), elegantti sitruksisen sointuinen Armani Code Summer (2009), vesimäisen puinen Acqua di Gio Essenza (2012), puuterimaisen fougéren sävyinen Eau de Nuit (2013) sekä aromaattisen raikas Armani Code Ice (2014).

Perfume Clickistä voit ostaa Armanin partavesiä halvalla.
Näytä Lisää