Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Gucci Partavesi & Miesten tuoksut

Guccio Gucci perusti Gucci -luksusdesignmerkin vuonna 1921. Nuorena miehenä Guccio oli töissä Lontoossa hissipoikana. Kun hän vei vieraita kerroksesta kerrokseen ylellisessä Savoy Hotellissa, hän alkoi kiinnostua miesten ja naisten yllään pitmäistä hienoista vaatteista ja matkalaukuista. Guccilla oli hyvä maku ja taju yksityiskohtiin. Kun hän palasi Italiaan, hän perusti oman yrityksensä myyden satuloita, matkalaukkuja sekä muita luksusnahkatuotteita, jollaisia hän oli nähnyt Lontoossa. Hänen maineensa laadukkaiden nahkatuotteiden tekijänä kasvoi nopeasti. Hänen designinsa olivat laadukkaita ja hän palkkasi aina parhaat käsityöläiset, joihin hänellä oli varaa.

Guccin yritys kasvoi nopeasti ja siirtyi ratsastusvälineistä autoihin. Gucci alkoi valmistaa matka-arkkuja, nahkaisia ajohanskoja ja muita luksustavaroita matkailuun. 40-lvulla Gucci loi nahkaisen bambukahvaisen käsilaukun, josta merkki on kuuluisa yhä nykyäänkin. Toisen maailmansodan aiheuttaman nahkapulan takia Gucci alkoi käyttää muitakin materiaaleja nahan lisäksi. 60- ja 70-lvulla Gucci oli yksi maailman suosituimmista muotimerkeistä, mutta suosio laski 80-luvulla.

Tom Ford tuli töihin Gucciin vuonna 1990. Aluksi hän suunnitteli ready-to-wear vaatemalliston, ja myöhemmin hänestä tuli luova johtaja. Hänen tehtävänsä oli uudistaa Guccin Brändi, joka oli melkein tuhoutunut perheen sisäisten riitojen takia. Tom onnistui kääntämään yhtiön kurssin ja nykyään Gucci on yksi maailman huippumuotibrändeistä. Gucci on eniten myynyt Italialainen merkki koko maailmassa, ja sen designeja löytyy lähes kaikista gaalailloista.

Naisten vaatteiden lisäksi Guccilla on myös miesten puku- paita-, kravatti- ja kenkäkokoelmia. Gucci suunnittelee myös luksusrannekelloja, jotka yhdistävät Italialaisen tyylin ja sveitsiläisen käsityötaidon. Guccin GG-logolla varustetut aurinkolasit ovat myös erittäin suosittuja. Vuonna 1976 Gucci julkaisi ensimmäisen miesten tuoksunsa nimeltään Gucci Pour Homme. Tämän jälkeen Gucci on julkaissut muutaman miesten tuoksun. Meidän suosikkejamme ovat mm. Gucci by Gucci Homme (2008). se on miehekäs, tyylikäs, sulavan pehmeä, syvää ja hienostunut tuoksu, jossa on bergamottia, sypressiä, patsulia, meripihkaa ja elemiä. Se sopii hyvin iltamenoihin, toimistolle tai hauskanpitoon.

Vuonna 2007 julkaistu Pour Homme II on kevyempi ja kirkkaampi versio Gucci Pour Homme -tuoksusta. Se aukeaa raikkaalla orvokin lehden ja bergamotin tuoksulla. Sydäntuoksu on mausteinen sekoitus, joka sekoittuu oliivipuusta, tupakanlehdistä, myskistä ja myrtistä koostuvaan pohjaan. Se ei vaadi käyttäjältään liikaa ja se sopii sekä päivä- että yökäyttöön. Vuonna 2011 Gucci julkaisi Gucci Guilty Pour Hommen. Se on karismaattinen parfyymi modernille miehelle, joka tietää, mitä hän haluaa ja miten sen saa. Pullon design on maskuliininen, ja siinä on kylmää metallia sekä painavaa lasia. Pullo on viimeistelty GG-logolla, ja parfyyminen tuoksuisa neste on selvästi esillä.
Näytä Lisää