Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Guerlain Partavesi & Miesten tuoksut

Guerlainin perusti Pierre-François Guerlain vuonna 1828. Se on erittäin vaikutusvaltainen brändi, ja se on yksi kunnioitetuimmista parfyymimaailman vaikuttajista. Monet pitävät Guerlainin tuoksujaan modernin parfyyminvalmistuksen peruskivenä. Guerlainin tunnetuimipia miesten parfyymejä ja partavesiä ovat puunsävyinen Vetivér (1961) ja L’Homme Idela (2014).

Pierre Guerlain karkasi kotoa erittäin nuorena päästäkseen kauas isästään. Hän vietti aikaa Englannissa, jossa hän opiskeli tieteitä. Palattuaan Pariisiin tämä nuori kemisti alkoi myydä englantilaista etikkaa ja parfyymejä rue de Rivolilla. Hän oli saanut kemistin koulutuksen ja lisäksi hän oli fiksu, joten hän opetteli tekemään tuoksuja itse. Siitä alkoi Guerlainin tarina. Pierrestä tuli hetkessä yksi Ranskan suosituimmista parfymööreistä.

Kun Pierre kuoli vuonna 1864, yhtiö pysyi perheen omistuksessa. Hänen kaksi poikaansa alkoivat johtaa yhtiötä ja jakoivat vastuut keskenään. Toinen pojista hoiti liiketoimintapuolta ja toisesta tuli mestariparfymööri. Tästä järjestelmästä tuli tärkeä osa perhettä, ja mestariparfymöörin rooli periytyi suvun sisällä yli sadan vuoden ajan. Jacques Guerlain (1900-1955) loi monta brändin tunnetuimmista parfyymeistä. Mutta vasta hänen pojanpoikansa Jean Paul Guerlainin tultua mestariparfymööriksi vuonna 1950 yhtiö alkoi panostaa myös miesten tuoksuihin. Jean Paul oli mukana tekemässä tuoksuja kuten Vetiver (1955), joka on syvä ja vihertävän puisen sävyinen miesten tuoksu. Habit Rogue (1965) on itämainen tuoksu, jossa on raikasta sitrusta, kanelia, nahkaa ja vanlijaa, joka tihkuu eleganssia ja kunikaallisuutta. Tämänhetkinen parfymööri Thierry Wasser on julkaissut mm. L’Homme Ideal (2014) -parfyymin. Se on aromaattinen amaretton makeisiin sointuihin kiedottu tuoksu, jossa on rosmariinia ja hapanta appelsiinia puunsävyiselä pohjalla.
Näytä Lisää