Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Guess Partavesi & Miesten tuoksut

Guess on ranskalais-amareikkalainen muotibrändi, joka perustettiin 1980-luvun alkupuolella. Brändi tunnetaan parhaiten farkuistaan, tuoksuistaan sekä hajuvesistään. Suosituimpia tuoksuja ovat mm. Guess Man (2006) ja Guess Dare for Men (2014).

Guess tyylitellään joskus myös muotoon GUESS?. Sen perustivat veljekset Georges ja Maurice Maricano 1980-luvulla. Heidän veljensä Armand ja Paul tulivat myöhemmin yhtiöön mukaan, ja siitä tuli oikea perheyritys. Veljekset kasvatettiin Marokossa, ja he ovat rabbisuvusta. He eivät kuitenkaan halunneet seurata sukunsa perinnettä ja menivät muodin pariin ja pitivät monta vaatekauppaa Etelä-Ranskassa. 70-luvun loppupuolella he alkoivat suunnitella liiketoiminnan aloittamista Amerikassa. Guessin ensimmäinen kauppa avattiin vuonna 1981, ja se sijaitsi varakkaalla Beverly Hillsin alueella.

Ensin yhtiö myi farkkuja naisille, mutta vuonna 1983 julkaistiin mallisto miehille. Guess oli yksi ensimmäisistä brändeistä, joka teki kivipestyistä farkuista suosittuja. He leikittelivät myös sijoittelemalla farkkujen vetoketjua uudelleen erilaisiin asentoihin. Farkkuja pidettiin siihen aikaan epämuodikkaina, mutta Maracianon veljekset tekivät niistä taas suosittuja isolla mainoskampanjalla innovatiivisilla designeillaan. Esimerkiksi Back To The Future – Paluu tulevaisuuteen elokuvan hahmo Marty Mcfly käyttää Guessin farkkuja. Beverly Hills onkin aivan Hollywoodin naapurissa!

Guess on julkaissut monia erinomaisia tuoksuja ja partavesiä viimevuosina. Guess Man (2006) on sitruksinen ja aromaattinen miesten tuoksu. Siinä on inkivääriä, laventelia, santelipuuta, balsamia sekä jalokuusta ja pohjatuoksuna on koiruhoa. Guess Suede (2007) on lämmin mutta raikas sekoitus raikasta sitrusta ja mokkanahan sekä nahan sävyjä. Guess Dare for Men (2016) on uudempi tuoksu. Se on seikkailullinen tuoksu, jossa on puuta, mausteita, katajaa sekä patsulia.
Näytä Lisää