Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Guy Laroche Partavesi & Miesten tuoksut

Guy Laroche on vuonna 1957 perustettu ja perustajansa mukaan nimetty ranskalainen muotiyhtiö. Muotimaailmassa merkki tunnetaan parhaiten naisten ready-to-wear –kokoelmistaan ja haute couturesta, mutta monet tuntevat myös heidän tuoksujaan kuten Fidji (1966) ja Drakkar Noir (1982).

Laroche matkusti Pariisin nuorena opettelemaan hatuntekoa. Hän oli hattualalla monta vuotta ja suunnitteli räätälöityjä hattuja pariisilaisille asiakkailleen. Guy Laroche matkusti New Yorkiin toisen maailmansodan jälkeen oppiakseen ammatistaan. Hän palasi Pariisiin 40-luvun lopulla ja siirtyi hattujen suunnittelusta muihin vaatteisiin. Kun hän avasi kauppansa vuonna 1957 hänet tunnettiin parhaiten tyylikkäistä housupuvuistaan ja mekoistaan. Yhtiö kasvoi ja siitä tuli lopulta kokonainen muotitalo. Guy Larochella on myös pitkä historia lahjakkaiden suunnittelijoiden kaitsemisessa. Monet suunnittelijat, kuten Issey Miyake ja Valentino Garavani tekivät nuorena töitä Larochelle. Laroche kuoli vuonna 1966, mutta yhtiö on jatkanut toimintaansa. Brändiä on kehitetty ajan kansa, mutta Larochen ideoista ja designeista on pidetty kiinni.

Useimmat tunnistavat Drakkar Noirin nimen Larochen parfyymeistä. Tuoksu on itseasiassa tummempi ja mysteerisempi versio alkuperäisestä Drakkarista vuodelta 1972. Se oli aromaattinen fougere-tuoksu, jossa on sitruunan, bergamotin, verbenan, laventelin, männyn sekä patsulin tuoksuja. Tuoksu oli menestyksekäs, mutta se ei ollut mitään verrattuna vuonna 1982 julkaistun Drakkar Noirin suosioon. Tämä 80-luvun ikoninen tuoksu on helppo tunnistaa sen tummasta pullosta ja laatikosta sekä valkoisesta logostaan. Tuoksu on samankaltainen kuin alkuperäinen Drakkar-partaesi, mutta siihen on lisätty yrttejä kuten koiruohoa ja katajaa sekä korianteria ja kanelia puunsävyiselle pohjalle. Tuloksena on maskuliininen ja intensiivinen tuoksu, joka n kestänyt ajan kulun. Nimi sai inspiraationsa viikinkien veneistä, ja hajuvesi on ehdottomasti hurmaava! Drakkar Noir –tuoksusta on julkaistu monta muutakin versiota, kuten Drakkar Dynamik (1999) ja modernimpi Drakkar Essence (2014).
Näytä Lisää