Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Hermes Partavesi & Miesten tuoksut

Hermès on luksustuotevalmistaja, joka perustettiin vuonna 1837. Nimi tulee sen perustajalta Thierry Hérmesiltä, jonka perhe on ollut mukana yhtiön toiminnassa sen perustamisesta lähtien. Alkuaikoinaan Hermés valmisti hevosvaljaita Pariisin ylimystölle. Thierry tunnettiin hänen erinomaisista kädentaidoistaan ja hänen nahkatuotteidensa korkeasta laadusta. Thierryn kuoleman jälkeen hänen poikansa otti yrityksen johtoonsa ja siirsi kaupan kuuluisaan osoitteeseensa 24 Faubourg Saint-Honoréen Pariisiin. He alkoivat myydä samoja laadukkaita nahkatuotteita myös tässä kaupassa. Charles-Emile Hermésin poika jatkoi puolestaan yhtiön johtamista myöhemmin ja laajensi toimintaa Eurooppaan. Vuosisadan vaihteeseen mennessä Hermésin perhe myi satuloita jopa Venäjän tsaarille. Hérmes oli ensimmäinen yhtiö, joka alkoi käyttää vetoketjua vaatteissa ja laukuissa Ranskassa, ja heillä oli yksinoikeus tähän uuteen keksintöön. Vuonna 1922 yhtiö julkaisi ensimmäisen käsilaukun, josta yhtiö tuli tunnetuksi. Hérmes oli erittäin menestyksekäs seuraavina vuosina, ja alkoi keskittyä käsilaukkuihin ja huiveihin.

Ensimmäinen vain miehille tarkoitettu tuoksu julkaistiin vasta vuonna 1970. Tuoksu on nimeltään Equipage, ja se on energiantäyteinen tuoksu, jossa on kirpeää sitrusta, yrttejä, mausteita sekä harvinaisten puiden ja mäntyjen nuotteja. Samoihin aikoihin yhtiö oli jo myös ottanut käyttöön kuuluisan oranssin paketointivärinsä sekä logon, jossa on hevonen ja vaunu. Seuraava huomattava miesten tuoksu, nimeltään Terre D’Hermes julkaistiin vuonna 2006. Se jatkaa edeltäjänsä tapaan puisten nuottien ja sitruksen käyttämistä, mutta täysin uudella tavalla. Terre D’Hermes on erittäin suosittu ja monialainen tuoksu, josta tulee iholle laitettaessa appelsiinin, pippurin, patsulin, pelargonin, puiden sekä benzoinin nuotteja, jotka luovat maanläheisen tunnelman puun ja kiven sävyillä. Tuoksu on kirpeä ja siinä on jopa melkein hapan sävähdys. Tuoksusta on julkaistu myös limited editioneita kuten raikkaampi versio Terre d’Hermès Eau, jossa on puunsävyistä maanläheisyyttä sekä raikkaita sitrushedelmiä kuten greippiä.

Hermès on jatkanut kasvamista ja vuonna 2015 yhtiö teki yhteistyötä teknologiajätti Applen kanssa julkaisemalla nahkaisen special editionin Apple Watchista. Se oli hyvin Hermèksen perinteiden mukaista, sillä yhtiö on valmistanut rannekelloja jo 1930-luvulta asti.
Näytä Lisää