Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Hugo Boss Partavesi & Miesten tuoksut

Hugo Boss perustettiin miestenvaatteiden valmistajaksi Metzingenissä Saksassa vuonna 1924. 1970-luvulta lähtien yhtiö on kasvanut nopeasti, ja Hugo Bossin tuotteita myydään 120 eri massa. Viime vuosina yhtiö on keskittynyt brändin kasvattamiseen kehittyvillä markkinoilla kuten Itä-Aasiassa.

Nykyään Hugo Bossin miestenvaatteet on jaettu eri alabrändeihin: Boss Black (tai pelkkä Boss), joka tarjoaa klassisia miesten vaatteita ja on brändeistä suurin. Boss Orange tarjoaa kasuaaleja miesten vaatteita. Boss Selevtion tarjoaa miesten vaatteita kypsemmille asiakkaille. Boss Green (Edelliseltä nimeltään Boss Sport) on urheiluvaatebrändi. Hugo tarjoaa vaatteita edistykselliselle modernille miehelle. Bossin ja Hugon vaatteita esitellään usein arvostetuissa muotinäytöksissä ympäri maailmaa. Ensimmäinen Hugo Boss -tuoksu julkaistiin vuonna 1985. Boss Number one on maskuliininen fougere-tuoksu, jossa on hunjaa ja tupakkaa. Se oli menestyksekäs heti julkaisunsa jälkeen. Kaikki aikaisemman ajan Hugo Bossin tuoksut suunnattiin miehille.

1990-luvun puolivälistä eteenpäin Hugo Boss julkaisi paljon eri miesten tuoksuja. Niistä suosituimpia ovat Hugo (1995), Boss Bottled (1998) ja Boss In Motion (2002). Sporttinen In Motion -parfyymimallisto keskittyi raikkaisiin, energiantäyteisiin sitruksen sävyihin ja mausteisiin. Mallistossa on monta eri tuoksuversiota kuten In Motion Electric, In Motion Green, In Motion Black ja In Motion White.

Hugo Bossin partavesiä ja hajuvesiä edustaa usein tunnettuja kuuluisuuksia ja urheilijoita. Ryan Reynolds oli Boss Bottled Sport -kampanjan keulakuvana vuonna 2012, ja Hugo Red julkaistiin vuonna 2013 Jared Leton kanssa.
Näytä Lisää