Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Iceberg Partavesi & Miesten tuoksut

ICEBERG perustivat pariskunta Silvano ja Guiliana Gilmar Groupin tytäryhtiöksi vuonna 1963 italialaisen Riminin kaupungin lähistöllä. Liiketoiminta oli aluksi pientä ja keskittyi neulottuihin tuotteisiin, mutta se kasvoi nopeasti ikoniseksi urheiluvaatemerkiksi.

Sen innovatiivisissa ja muodikkaissa designeissa käytettään usein sarjakuvahahmoja muita taidelähtöisiä kuvia. ICEBERG oli yksi ensimmäisistä yhtiöistä, joka teki muodikkaita urheiluvaatteita. Nykyään heidän valikoimissaan on muotia, kenkiä, asusteita ja eksklusiivisia kivennäisvesiä. Gilmar Group on yhä nykyäänkin täysin perheomisteinen.

ICEBERGIN ensimmäinen miestenvaatemallisto julkaistiin vuonna 1974, ja naisten mallisto julkaistiin 2 vuotta myöhemmin. Syksyllä 1995 yhtiö juhli ensimmäistä muotinäytöstään Milanon muotiviikolla, jossa merkki esittelee nykyään vaatteitaan vakituisesti. ICEBERGillä on ollut töissä nykyään tunnettuja suunnittelijoita kuten Marc Jacobs sekä Giambattista Valli, ja merkki tunnetaan lupaavien lahjakkuuksien siipiensä alla pitämisestä. Heidän mainoskampanjansa ”I Contemporanei” herätti paljon huomiota 1980-luvulla. Mainoskampanjassa oli Oliviero Toscanin ottamia valokuvia sen ajan kuuluisuuksista kuten Andy Warholista, Vivienne Westwoodista ja Franco Moschinosta. ICEBERG teki myös yhteistyötä monien kuuluisuuksien kuten Isabella Rossellinin, Pamela Andersonin, Paris Hiltonin, Sophia Coppolan, Naomi Campbellin sekä Iggy Popin kanssa.

ICEBERGin ensimmäinen miesten tuoksu, nimeltään Iceberg Homme, julkaistiin vuonna 1991. Se on aromaattinen sitrustuoksu. Sen jälkeen julkaistiin aromaattinen Twice (1995), itämaisen puinen Universe (1997), aromaatinen Fluid (2000), puisen aromaattinen The Iceberg Fragrance (2009) sekä uudempi Iceberg Man (2015). Useimmat hajuvesistä on julkaistu parina samannimiselle naisten tuoksulle. Eau de Iceberg 74 -kokoelmassa on hienostuneita miesten tuoksuja kuten Eau de Iceberg pour Homme (2010), Eau de Iceberg Amber (2012), Eau de Iceberg Cedar (2012), Eau de Iceberg Oud (2013) ja Eau de Iceberg Sandalwood (2013). ICERBERGin parfyymit tehdään yhteistyössä tunnettujen parfymöörien kuten Sophie Labben, Christophe Raynaudin, Antoine Maisondieun ja Sonia Constantin kanssa.
Näytä Lisää