Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jean Paul Gaultier Partavesi & Miesten tuoksut

Jean Paul Gaultier on yksi kuuluisimmista, pahamaineisimmista ja menestyksekkäimmistä ranskalaisista suunnittelijoista. Sen lisäksi hänellä on muitakin ominaisuuksia. Gaultier nousi kuuluisuuteen 18 vuoden herkässä iässä, kun hänet palkkasi tunnettu suunnittelija Pierre Cardin. Gaultier pitää oman tyylinsä ja luovuutensa rakentamisesta uudelleen. Hän pitää aina itsensä ajan tasalla muodinmaailmassa, ja hänen faninsa sekä media saa vain arvailla, mitä seuraavaksi tulee. Tämä asenne on saanut aikaan sekä kritiikkiä että tukea hänen töilleen, mutta mikään ei ole saanut tätä ikonista ranskalaismiestä lopettamaan mielikuviensa tuottamista todellisiksi.

Jean Paul Gaultier on kaikkialla. Hänellä on huomiota herättäviä ja vahvoja tuoksuja- Hänellä on myös oma näyttelynsä nimeltään ”The Fashion World f Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk” (Jean Paul Gaultierin muotimaailma: Kadulta catwalkeille), joka kiertää vielä nykyäänkin. Hän on myös suunnitellut asuja tunnetuille mies- ja naiskuuluisuuksille kuten Kylie Minoguelle hänen vuoden 2008-maailmankiertueelleen. Gaultier on suunnitellut asuja myös ikoniselle laulajalle Leslie Cheungille, joka palkkasi Gaultierin suunnittelemaan hänelle 8 eri asua viimeiselle kiertueelleen, jonka hän teki ennen kuolemaansa. Vuonna 2012 Gaultier nimettiin Cannes elokuvafestivaalin pääkilpailun tuomaristoon. Se oli ensimmäinen kerta, kun tuomaristoon on pyydetty muotisuunnittelija. Vuonna 2012 hän myös suunnitteli myös Ranskan euroviisuedustajan asun Azerbaijanin kilpailuihin.

Gaultier suunnittelee tällä hetkellä kolmelle eri kokoelmalle: Hänen omalle naisten ja miesten couture sekä ready-to-wear-mallistoille. Gaultier on suunnitellut vaatetuksen moneen elokuvaan kuten The Fifth Element – puuttuva tekijä, Kika sekä Peter Greenwayn Kokki, varas, vaimo ja rakastaja. Gaultierin taustaa ei tunneta kovin tarkkaan, sillä hän haluaa pysyä omissa oloissaan. Mutta tiedämme, että tämä mies seisoo aina sen tuotteen takana, jolle hän antaa nimensä käytettäväksi. Hänen uskonsa luomuksiinsa on vahva ja hänen vaistonvarainen tuntuma työhönsä on erinomainen.

Gaultierin ensimmäinen modernille miehelle tarkoitettu hajuvesi oli nimeltään ”Le Male”, ja se julkaistiin naisten vastapuolisen tuoksun, ”Classiquen” menestyksen siivellä vuonna 1993. Tästä parfyymistä on eri versioita. Gaultier haluaa pitää asiat selkeinä ja yksinkertaisina, joten sekä naisille ja miehille on vain 4-5 eri hajuvesikokoelmaa. Mutta näistä kokoelmista on tehty 70 eri versiota ajan mittaan.

Parhaiten tunnettuja miesten tuoksuja ovat mm. Fleur du Mâle, joka julkaistiin huhtikuussa 2007. Pian sen jälkeen julkaistiin ”Eau de Cologne Fleur du Mâle”. Se oli kevyempi versio Fleur du Mâlesta. Gaultierin menestyttyä erinomaisesti Haute Couture Fashion Show 2011 / 2012:ssä vuonna 2011 julkaistiin Kokorico-parfyymi.
Näytä Lisää