Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jeanne Arthes Partavesi & Miesten tuoksut

Jeanne Arthes on osa Arthes Group -yhtiötä, jonka perusti Bernhard Perrin vuonna 1978. Tämä perheomisteinen yhtiö omistaa myös brändejä kuten Jeanne d'Urfe ja Jeanne-en-Provence. Yhtiön päätoimisto sijaitsee ”parfyymien pääkaupungissa” Grassessa Etelä-Ranskassa. Arthes Group tuottaa kaikki tuotteensa omassa tehtaassaan, ja merkin valikoimissa on paljon tuoksuja naisille ja miehille sekä vartalonhoitotuotteita ja kodin hajusteita.

Kaikki Jeanne Arthesin tuoksut kehitetään huolellisesti ja tuotetaan paikanpäällä Grassessa. Yhtiö tekee myös yhteistyötä paikallisten mestariparfymöörien kuten Jean-Pierre Bethouartin kanssa.

Yhtiö vaalii ranskalaista perinnettä, ja vuonna 2011 julkaistiin Jeanne-en-Provence -tuotesarja, johon etsittiin inspiraatiota Provencen alueen ominaisista tuoksuista ja raaka-aineista.

Jeanne Arthesin miesten partavesien ja tuoksujen valikoimassa on mm. mausteinen ja puinen aromaattinen Cobra for Him Version Inedite (2008), puinen ja raikas Shanghai Night (2010), puinen ja aromaattinen Sexy Boy Sport (2011), nahkainen Les Lions D´Arthes Homme (2012), aromaattinen akvaattinen J.S. Navy Blue (2015) sekä aromaattinen ja sitruksinen Colonial Club Legend (2015).
Näytä Lisää